Mit kezdjek ezzel a fajta korpával?
Figyelt kérdés
Rövid hajam van(pár mm) Már több éve korpás a fejbőröm, és már nagyon elegem van belőle. Tudom, hogy korpáknak van kettő típusa: zsíros és száraz. Igen ám, de nálam az a helyzet, hogy mikor megmosom a fejemet (minden fürdés alkalmával) akár samponnal, akár a nélkül mindig miután megszáradt a fejbőröm (meg is szoktam törölni normálisan) már látszik, hogy a korpa elkezd pikkelyesedni. Ha elkezdem söprögetni a kezemmel a hajamat már hullik is a korpa, de valami tömérdek mennyiségben. :D Nagyjából lesöpröm, hogy azért ne nézzek ki igénytelennek. 1 nap elteltével már nem száraz, hanem szabályosan zsíros. Azt is tudni kell, hogy nekem alapból zsíros bőrtípusom van. És nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel. Most vettem a gyógyszertárban egy drága sampont száraz korpára (mert ugye az első szakaszban szára), de 1 hetes mindennapos használat után sem történt változás. Hozzá teszem, hogy már rengeteget kísérletezem, volt mikor 1 hétig nem mostam, volt mikor pár napig nem, de akkor meg már zsíros lett. De tudom, ha zsíros korpára vennék sampont tuti, hogy nem lenne az sem hatásos, mert nekem a bőröm nagyon zsíros. Tud valaki ajánlani valami megoldást? Köszi!2013. ápr. 28. 20:37
1/2 anonim válasza:
Sampont nem egy hétig kell tesztelni, hanem addig amíg el nem fogy. Tehát 1 hét kipróbálási idő soha semmiben sem mutat változást. Használd azt a drága sampont amit vettél, ha az nem jó, akkor próbáld ki ezeket: [link]
hátha valamelyik segít, ha ez se, akkor nézegess a neten házilag elkészíthető dolgokat, azok általában beválnak.
2/2 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, szerintem ő jobb tanácsokat tud adni, mint mi, vagyis én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!