Gyantacsík helyett alkalmazható mondjuk sütőpapír?
Még maga a gyanta árban elviselhető, de ha hozzá megveszem a rengeteg csíkot, akkor már korántsem gazdaságos!
Sajnos elég nagy felületet kell leszednem, így nem kevés csík kell! De ha van a csíknál olcsóbb megoldás, inkább azt választanám! Szerintetek a sütőpapír? Ha nem sütőpapír, akkor mi?
Egyes, igazad van. Nem szeretnék küszködni a bőrömre száradt gyantával. :) Pedig tuti lennie kell egy olcsóbb megoldásnak.
A sütőpapír onnan jutott eszembe, hogy tudjátok, vannak az előre elkészített gyantacsíkok, amin már rajta van a gyanta! Csak széthúzod őket és már tapaszthatod is! Na, ezek is sütőpapír szerű anyagból vannak! Sőt, szerintem abból mert nagyon hasonlóak.
Ha bemész egy méteráru boltba és veszel 10 centi sima pamutszövetet az 2-300 forintnál nem több, és fel tudod darabolni, mert 140-150 centi széles. Vagy, ahogy az egyik hozzászóló írta, régi lepedő, vagy ilyesmi.
A sütőpapír biztosan nem jó, mert ráragad és elszakad. A hideggyantánál sem sütőpapírt használnak.
Nem értem miért drága, 100 db-osat szoktam venni 900 ft-ért, ebből teljes lábra elég 10 db. Sokáig kitart.
De lehet venni tégelyes gyantát is, ahhoz nem kell lehúzócsík sem.
Szia!
Nekem nem elég a 100 darabos, sajnos! Jobb esetben 28 db kell az egyik lábamra, bokától combtőig.
Nagyon vastag és sűrű a testszőrzetem, nem könnyű vele megbirkózni, ráadásul iszonyat hosszú a combom. Genetika, amiben az egyetlen pozitívum, hogy legalább a hajam szép és dús! :D
A két lábam, a karom, hajlatok, bikini, popsival egybekötve igényli a két csomag csíkot, ami már 1800Ft. És akkor gyantát még nem vettem.
Amúgy sem vagyok eleresztve anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!