Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantacsík helyett alkalmazhat...

Gyantacsík helyett alkalmazható mondjuk sütőpapír?

Figyelt kérdés

Még maga a gyanta árban elviselhető, de ha hozzá megveszem a rengeteg csíkot, akkor már korántsem gazdaságos!

Sajnos elég nagy felületet kell leszednem, így nem kevés csík kell! De ha van a csíknál olcsóbb megoldás, inkább azt választanám! Szerintetek a sütőpapír? Ha nem sütőpapír, akkor mi?

2013. ápr. 28. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hááát szerintem a gyanta a lábadon fog maradni, a sütőpapír meg leválik a gyantáról! Bár én szilikonos sütőpapírt használok, aminek síkosabb a felszíne, simával lehet működne, de én a helyedben kipróbálás előtt bekészítenék valamit, amivel le lehet mosni a gyantát! biztos ami biztos :)
2013. ápr. 28. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Van a házban régi, használaton kívüli lepedő? Azokat is felcsíkozhatod. Tökéletesen fog működni a papír helyett. A sütőpapírt nem javaslom. Merev, vékony, nem ragadna rá a gyanta.
2013. ápr. 28. 18:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Egyes, igazad van. Nem szeretnék küszködni a bőrömre száradt gyantával. :) Pedig tuti lennie kell egy olcsóbb megoldásnak.

A sütőpapír onnan jutott eszembe, hogy tudjátok, vannak az előre elkészített gyantacsíkok, amin már rajta van a gyanta! Csak széthúzod őket és már tapaszthatod is! Na, ezek is sütőpapír szerű anyagból vannak! Sőt, szerintem abból mert nagyon hasonlóak.

2013. ápr. 28. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha bemész egy méteráru boltba és veszel 10 centi sima pamutszövetet az 2-300 forintnál nem több, és fel tudod darabolni, mert 140-150 centi széles. Vagy, ahogy az egyik hozzászóló írta, régi lepedő, vagy ilyesmi.

A sütőpapír biztosan nem jó, mert ráragad és elszakad. A hideggyantánál sem sütőpapírt használnak.

2013. ápr. 28. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Még mindig a gyantacsík a legegyszerűbb megoldás. Nekem a lábamra pl. simán elég kettő max. három. X epil sem olyan drága szerintem, 500FT körül van. Esetleg még főzhetsz otthon cukorgyantát. Annak kb. gyurma állaga van és nem kell hozzá papír. Youtube-on van fent róla videó.
2013. ápr. 28. 20:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, épp az imént próbáltam megfőzni. Hát... nem jött össze! :D Lehet mégis csak a borotva marad.
2013. ápr. 28. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem értem miért drága, 100 db-osat szoktam venni 900 ft-ért, ebből teljes lábra elég 10 db. Sokáig kitart.

De lehet venni tégelyes gyantát is, ahhoz nem kell lehúzócsík sem.

2013. ápr. 28. 20:32
 8/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem nem elég a 100 darabos, sajnos! Jobb esetben 28 db kell az egyik lábamra, bokától combtőig.

Nagyon vastag és sűrű a testszőrzetem, nem könnyű vele megbirkózni, ráadásul iszonyat hosszú a combom. Genetika, amiben az egyetlen pozitívum, hogy legalább a hajam szép és dús! :D

A két lábam, a karom, hajlatok, bikini, popsival egybekötve igényli a két csomag csíkot, ami már 1800Ft. És akkor gyantát még nem vettem.

Amúgy sem vagyok eleresztve anyagilag.

2013. ápr. 28. 21:32
 9/11 A kérdező kommentje:
A tégelyes gyanta mennyibe kerül? Még sosem vettem.
2013. ápr. 28. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
veet gyantához vannak lehúzzóccsíkok, azokat le kell mosni és újrahasználható
2013. máj. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!