Ha soha nem vágatok a hajambol meddig fog megnőni? Régen az ősembereknek vajon milyen hosszura nőtt meg? Nem festem nem mosom így teljesen természetes tehat nem tórik nem kell eü vágás neki
Tegyél fel légyszi képet a hajadról. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Derékig általában mindenkinek képes megnőni a haja. De ha vigyázol rá, akár több méteres is lehet.
Neki mondjuk 6 méter 80 centis volt: [link]
Az ősember sem húzta maga után a földön, mert a haj elhasználódik, így gondolom letöredezett nekik, mert amúgy sem foglalkoztak vele. Azt is el tudom képzelni, hogy direkt letépkedték vagy vágták, hogy ne zavarja őket. Elég megnézni a csövesek haja hogy néz ki, ők se mossák meg vágatják, mint az ősember... Gondos ápolással persze megnöveszthető nagyon hosszúra. Átlagban azt szokták mondani, hogy 80-100 cm-re nő meg egy embernek a haja. Leginkább a gének befolyásolják, attól függ, hogy meddig él egy hajszál. Van, akinek csak csípőig érőre nő, másnak meg a földig érőnél tovább. Az 1800-as években sokan növesztették baromi hosszúra: [link]
Mondjuk azért megnézném a hajad milyen, ha nem vágod és nem mosod. Nem dobnál fel képet?
Én vágás párti vagyok, havonta vágom a hajam, mégis kb. 130 cm hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!