Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthon vágnék hajat de első...

Gordon Freeman kérdése:

Otthon vágnék hajat de első alkalommal és eléggé necces. Mi lesz ha elrontom?

Figyelt kérdés

Nem akarom hogy nagyon rövid legyen de eléggé töredezett is.

Van hajnyíró gép, ezért nem akarok fodrászra költeni. Elvileg a legnagyobb fogazat ami rátehető eléggé nagy méretű.

Csak végig kell húznom és kész is?

Elöl le tudom magamnak rendesen ollóval hogy szimmetrikus legyen?

Ha elbarmolom még mindig mehetek fodrászhoz?!

2013. ápr. 28. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább kérj meg valakit, ha tudsz. Amikor rövid hajam volt, én is géppel vágtam, nem a legkisebbel, és nem igazán sikerült ugyanolyan hosszúságúra lenyírni. Bár lehet, hogy csak én voltam béna.
2013. ápr. 28. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Jól gondolom hogy a legnagyobb mérettel csak körbe tolod a fejed? Ha így van nem lehet elrontani, kell 2tükör egy fix, és egy amivel fordulsz a kezedben hogy hátul is lásd hol kell nyírni

20/F

2013. ápr. 28. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

magadnak inkább ne. csak van egy vállalkozó szellemű családtag, haver, aki levágja neked. amúgy nem kell hozzá diploma, csak lehet, h a tarkódon nem tudnád egyenletesre levágni. mikor az egyik haveromnak vágtam, 2x át kellett rajta menni, mert volt pár hajszál, amit nem vitt le a gép, és viccesen kiálltak :)

mondom ezt én, aki már 8 éve magának vágja a haját :) mondjuk nálam beleférnek apróbb hibák, mert ilyen stílusú a hajam: [link]

szóval nem olyan feltűnő, ha kicsit elcseszem :) bár néha sósavba mártanám a kezem, annyira rosszul sikerül :) az egyetlen vigaszom, h visszanő, aztán kezdhetem elölről :)

25l

2013. ápr. 28. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
youtube-on keress róla videot.
2013. ápr. 28. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!