Hajfestékhez hányas oxit érdemes venni?
Figyelt kérdés
Világosítani szeretnék, de nem sokat, max. 1-2 árnyalatot.2013. ápr. 28. 10:23
1/10 anonim válasza:
a 12es a legerősebb, próbáld ki azt.
2/10 anonim válasza:
12-es felesleges 1-2 árnyalatra, nagyon erős.
Milyen most a hajszíned és milyet szeretnél?
3/10 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 28. 11:02
4/10 anonim válasza:
fodrászkellékes megmondja neked a hajad állagát is figyelve :)
5/10 anonim válasza:
2 db 9-eset vennék a helyedbe, de valóban üzletben majd megmondják :)
6/10 A kérdező kommentje:
Ha megmondaná, nem tettem volna fel a kérdést.. errefelé nincs kellékes, netről rendelem a festéket egy fodrászkellékes boltból, ami Pesten van, így nem tudom megkérdezni. A hajam jó állapotban van, kicsit vékonyszálú.
2013. ápr. 28. 11:27
7/10 anonim válasza:
A hajad végére 6% bőven elég, de a tövére 9% kell.
8/10 anonim válasza:
hát szerintem meg ha már feltetted a kérdést, ne pattogj, hogy azt tanácsoljuk, hogy kérdezz rá. úgy el fogod szúrni a hajad, ahogy kell, ha ennyire nem értesz hozzá.
9/10 A kérdező kommentje:
Inkább maradj csöndben, ha nem tudsz válaszolni, ráadásul hülyeséget. Hol kérdezzek rá, ha neten rendelek?!
2013. ápr. 29. 16:02
10/10 anonim válasza:
utazz be egy nagyobb városba, nem hiszem hogy a világ végén élsz, valami környező városban biztosan van fodrászkellékes. vagy menj el fodrászhoz, nyilván az is segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!