Hogyan lehet megszüntetni ezt a problémát?
szia !:)
nekem hálistennek nem patis a bőröm,de ha nem kezelném az lenne tuti...
amikor nekem van pattanás akkor ( nem vicc) fogkrémet kell rá tenni. volt olyan hogy kb 10 patim volt ( jó hogy pont szünet volt suliba:D) tettem rá fogkrémet és lejjebb vitte.
amit ajánlok:
kendbe az arcod fogkrémmel ( hülyén néz ki de jó :D )
kb 2-3 órán át,lehet több is. és amit vegyél:
van ilyen darabos arc tisztító,arc radírnak hívják. a garniert ajánlom. vagy méz és só. össze kevered és átradírozod. mindennap tonikkal mossd le az arcodat. egy idő után elmúlik :)
összesítve:
arcradír,tonik,ja és a niveának vagy egy nagyon jó arc krémje. én a niveára és a garnierre esküszök! próbáld ki :)
Tinikoromban ugyanez volt a bajom! Nekem nem volt egyetlen tíz forintos nagyságú szabad hely sem az arcbőrömön, nem beszélve a hátamról és a karomról! Szerintem 5 év alatt, míg a gimi tartott, biztos odafizettünk a bőrgyógyászoknak-kozmetikusoknak-szakértőknek vagy 1 millió forintot. Minden héten mentem, hogy csináljanak valamit velem. Még így is csúnya volt a bőröm, de ha nem jártam volna hetente, akkor még ocsmányabb lettem volna. Extra fehér a bőröm, ráadásul szeplős is vagyok!
Utána egyszer leégtem a napon és a pattanásaim valamennyire letisztultak rólam. Utána tudatosan süttettem a hátam. Jól bekentem magam népvédővel, így nem égtem le de a hátamról teljesen eltűntek a pattanások!
Utána az arcommal is kísérleteztem de ott már finomabban a szeplők miatt. El kellett döntenem, hogy mi az, amit jobban utálok. Ragyásnak lenni vagy marhára szeplősnek. Végül a szeplők mellett döntöttem.
Még mindig fehér bőrű vagyok, ennyi év elteltével sem fog rajtam a nap, de hetente egyszer kifekszem napozni, amikor lehet. Télen pedig szoli úgy kéthetente.
Amúgy, 23 vagyok és lány. Mióta elmúlt rólam a pubertás már nem olyan súlyos ez az állapot de néhány pattinka
azért még előfordul, de az teljesen normális. :)
Ne félj a naptól! Az én patyolatbőröm sem szerette először de a megfelelő krém mellett nem égtem le. :) Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!