Mivel tudnám a hajam vöröses árnyalatúvá tenni, hajfestés nélkül?
Hallottam valami növénypakolásról, valami kan... nem tudom, mi a neve, valami k-betűs növény :D és ki szeretném próbálni, elvileg erősíti is a hajat, nem csak vörösíti :)
esetleg, ha valaki tudja, mire gondolok, meg tudná mondani, hol és mennyiért tudok venni? :)
előre is köszönöm!
Hát én nem tudom mire gondolsz, kapásból a henna ugrott be, az tényleg ápolja a hajat, hátránya viszont, hogy nehezen kopik (hátránya - ki hogy nézi, mert én csak örülök neki, hogy nem kopik :)), illetőleg, hogy önmagában se nem sötétít se nem világosít, tehát az alap hajszíned határozza meg, hogy milyen lesz a végeredmény. Persze más összetevőket hozzáadva (kávé, kakaópor, tea, indigó), lehet sötétíteni, mélyíteni, barnítani a színt.
Nekem erről a "kan"-ról a cassia jutott eszembe, de az nem fest, színtelen henna (valójában a henna növénynek csak rokona) és nagyon jó ápoló tulajdonságokkal bír.
Egyébként a 19. században diófalevél teával öblítették le a hajat, amitől ilyen kellemes gesztenye színt kaptak a nők, enyhén meleges csillogásút. Ne azt képzeld el persze, hogy ez bármilyen határozott eltérést fog mutatni, csak egy kicsit a fénye lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!