19 éves leszek. Milyen hidratálót ajánlotok?
Figyelt kérdés
használok pórusösszehúzó bőrradirt, amitől szép tiszta az arcom, és egyenletes szinű mindenhol, de szeretnék valami hidratálót is, mert mindenhol azt olvastam, hogy nagyon fontos. alapjábavéve problémás a bőröm, ha nem radírozom, hajlamos vagyok a pattanásosodásra, sőt havibaj előtt így is ki szoktam virágozni. sokat sminkelek, egy leheletvékony folyékony alapozóval kezdem. ez alá mac prep+prime bázis teszek, de ez nem hidratál, és mindig azonnal lemosom amikor hazaérek. már vannak apró mimikai ráncaim is. ezeket figyelembevéve mit tudtok ajánlani?2009. szept. 26. 17:25
1/3 anonim válasza:
nem smink alá való hidratáló, hanem csak úgy estére: olívaolaj vagy kakaóvaj :)
Amúgy a sok smiknkkel vigyázz, mert 40 éve korodra úgy fogsz kinézni, mintha 60 lennél...
2/3 A kérdező kommentje:
vannak hidratálók, amik egyben sminkalapok is, ilyesmit keresek.
2009. szept. 26. 17:46
3/3 A kérdező kommentje:
olivaolajat néha használok sminklemosóként, de estére már semmit sem szeretnék az aromra tenni tonizálás után. reggeltól estig tartó dolog kellene :)
2009. szept. 26. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!