Szégyellek rövid ujjú pólóban lenni az anyajegyem miatt. Mit csináljak most?
Ismerős helyzet, én nemsokára fogom leszedetni a zavaró anyajegyeimet. Beszéld rá anyukádat te is.
Engem azóta zavar, mióta csak az eszemet tudom és ez nem fog változni. Szerintem nálad sem. Tudom, milyen rossz érzés még bikinit is félve felvenni, mert egy oda nem illő helyen villog egy anyajegy.
22L
Egyszer elkezdtem összeszámolni az anyajegyeimet, de 40-nél meguntam. Én mit szóljak? Az egy anyajegy, amit kissé (!) nagy szerintem nem a világvége, rajtad kívül szerintem senki észre sem veszi, ha meg mégis, nem törődik vele.
A fényvédelemre fokozottan oda kell figyelni, erről ne feledkezz meg, és évente egyszer bőrgyógyász!
Nekem is pont ugyanott van csak épp a jobb kézhajlatnál.XD
Engem is rémesen idegesít, de nemrég támadt azaz ötletem, hogy rákenek alapozót,és el is takarja, szerintem te is próbáld ki.
Nem károsítja szerintem.Elég tartósnak mondanám,de ha nagyon izzadsz(pl.32 fokban) akkor lefog jönni egy kicsit, meg mivel a kézhajlatnál van ezért ha nagyon nyitogatod a kezed akkor is lefog jönni.Szóval nem túl jó végleges megoldás, de én találtam a neten egy anyajegyeltávolító kenőcsöt: a vaterán meglehet venni, így keress rá: /A VILÁG LEGJOBB ANYAJEGY/SZEMÖLCS ELTÁVOLÍTÓJA!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!