Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szégyellek rövid ujjú pólóban...

Szégyellek rövid ujjú pólóban lenni az anyajegyem miatt. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy anyajegyem a bal kezem "hajlatánál", elég sötét és kissé nagy. most itt a jó idő, és szégyellek ujjatlan pólóban járni..és félek hogy mit szól hozzá a barátom. amúgy is van a kezemen (!!!) némi felesleg. Anya sajnos nem engedi leszedetni. mit tegyek? :/

2013. ápr. 25. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát most erre mit mondjak? Van egy 10 centi átmérőjű májfolt a jobb lábszáramon, már egy halászgatyából is kilátszik, de nyáron az 5millió fokban azért én sem tudok mindig hosszú gatyát húzni. Ja és én még csak le sem szedethetem, mert nem lehet. Magán bőrdokihoz mentem vele és ő mondta, hogy ezzel sajnos semmit... elhiszem, hogy zavar, engem is jobban zavar ez a májfolt, mint amennyire kéne, de ha úgy sem szedetheted le, akkor ne törődj vele. Szerintem Te is jobban felfújod ezt a dolgot, mint ahogy én is teszem. Biztos vagyok benne, hogy más észre sem veszi egyébként.
2013. ápr. 25. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet, én nemsokára fogom leszedetni a zavaró anyajegyeimet. Beszéld rá anyukádat te is.

Engem azóta zavar, mióta csak az eszemet tudom és ez nem fog változni. Szerintem nálad sem. Tudom, milyen rossz érzés még bikinit is félve felvenni, mert egy oda nem illő helyen villog egy anyajegy.

22L

2013. ápr. 25. 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Orvoshoz szerintem anyud nélkül is elmehetsz, legalábbis egyik barátnőm is leszedette, sose ment vele senki, nem is tudtak róla a szülei.
2013. ápr. 25. 20:37
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, valamilyen szinten most megnyugodtam..rettentően idegesít, ez tény és nehezen tudom sajnos elfogadni magam. :/ normális, egészen szép külsőt olyan szinten eltud rontani egy ilyen anyajegy..
2013. ápr. 25. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
rajtad kívül nem nézi ám a kutya sem
2013. ápr. 26. 00:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyszer elkezdtem összeszámolni az anyajegyeimet, de 40-nél meguntam. Én mit szóljak? Az egy anyajegy, amit kissé (!) nagy szerintem nem a világvége, rajtad kívül szerintem senki észre sem veszi, ha meg mégis, nem törődik vele.

A fényvédelemre fokozottan oda kell figyelni, erről ne feledkezz meg, és évente egyszer bőrgyógyász!

2013. ápr. 26. 07:57
 7/11 anonim ***** válasza:
ez nem fog senkit érdekelni, hogy neked a kezeden most anyajegy van. nem fogja seni nézni. ja és hordj rövidujjút nyugodtan :)
2013. ápr. 26. 11:42
 8/11 anonim válasza:

Nekem is pont ugyanott van csak épp a jobb kézhajlatnál.XD

Engem is rémesen idegesít, de nemrég támadt azaz ötletem, hogy rákenek alapozót,és el is takarja, szerintem te is próbáld ki.

2013. ápr. 26. 13:16
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatásokat ! :) kedves utolsó válaszoló..az alapozó nem károsítja a bőrt, az anyajegyet? :O és ez mennyire tartós?
2013. ápr. 30. 20:29
 10/11 anonim válasza:

Nem károsítja szerintem.Elég tartósnak mondanám,de ha nagyon izzadsz(pl.32 fokban) akkor lefog jönni egy kicsit, meg mivel a kézhajlatnál van ezért ha nagyon nyitogatod a kezed akkor is lefog jönni.Szóval nem túl jó végleges megoldás, de én találtam a neten egy anyajegyeltávolító kenőcsöt: a vaterán meglehet venni, így keress rá: /A VILÁG LEGJOBB ANYAJEGY/SZEMÖLCS ELTÁVOLÍTÓJA!

Remélem segítettem!

2013. máj. 2. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!