Ki használt már Manna natúr kozmetikumokat? Mik a tapasztalatok? Tényleg olyan jók a termékek?
biztosan jók a termékeik, de olyannyira aránytalanul nagy árréssel dolgoznak, hogy biztosan nem rendelnék tőlük.
ahogy nézegettem a weboldalukat, inkább a marketing az, amit megfizet az ember, de most, hogy ennyire ennyire felkapott lett a natúr kozmetika, viszik a termékeiket, mint a cukrot...
én azt javaslom, hogy érdeklődj körbe az ismerőseidnél, biztosan találsz olyat aki natúr kozmetikumokat, és szappanokat készít eladásra, ugyan olyan jó minőségben, de töredék áron.
akkor én ismétlem magam!
én innen rendelek évek óta:
adnak számlát, bár alkalmazott, csillivilli weboldal és facebook aktivitás sincs, viszont a sószappan, a sörszappan, az uborkás, és az összes gyümölcsös fantasztikus! mindig megújulnak, tehát minden rendelésnél találok olyat, ami korábban nem volt.
az oldal elég igénytelen, a képek életlenek és gázosak, a szappanok sem a legszebbek, mert nincs élénk színük és nincs úgy megküldve illóolajjal, mint a mannás, de hát aki használ natúrkozmetikumokat, azt tudja, hogy minél rondább az állag, a szín, annál natúrabb! :)
Ne haragudj, nem megsérteni akarlak, de szerintem nem az igénytelenségen lehet mérni a natúrságot. Ráadásul itt is 700-900ft egy szappan. Ha jól látom nincs leírva az sem mi van benne. Postán küldik a csomagot. Mannán legolcsóbb szappan 990, még alsó kategóriások 1140. Ezt úgy, hogy folyamatosan nagy mennyiségű szappant készítenek (nem 10 darabokat), ebbe nyilván több anyagot kell beszerezni is. Valahol raktározni kell és több embert foglalkoztatni. Be van csomagolva (apropó nekem az új dizájn nem tetszik) és szerződésük van csomagküldő szolgálattal és pick-pack ponttal is, másnapra nálad lehet, amit rendeltél. Persze, ha a legolcsóbb szappanokat nézzük 300ft, az 300ft. Ha azt nézzük, hogy valaki 1-2 szappant rendel a szállítás is olcsóbb, bár lassabb. Viszont ha előre bevásárol az ember mannánál ingyenes a biztos és gyors szállítás. Azt aláírom, hogy nagyon elszaladt a ló az 1500ft-os szappanokkal, nem is rendelek egy ideje, de ha rendelek lehet még mindig inkább egy biztosan működő és jó minőségű szappant, mint két olyat, ami ki tudja hol készült és tényleg jó-e. Persze kell kísérletezni is :) Én pl zelkával kísérleteztem most, egészen bejött. Nekik is van igényes weboldaluk, facebook profiljuk, blogjuk, csomagküldő szolgálatuk, mégis 990 a legtöbb szappan.
Bennük az zavar, hogy a krémeikben viszont bőven van nem natúr hozzávaló.
Egyébként az oldal amit küldtél olyan szinten tragédia, hogy szerintem hétvégén csinálok egyet és elküldöm nekik, hátha megtetszik és lecserélik... :D Nem mintha nagyon profi lennék, de tényleg nagyon súlyosan kusza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!