Töredezett hajra mit tudnatok ajanlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék töredezett haj kezelésére ötleteket. Minden jöhet pakolás, samponok. Melyik márka vállt be nektek? Miket használtatok?2013. ápr. 24. 21:37
1/6 anonim válasza:
Vágass a végéből, hogy frissüljön.
Ez nagyon jó szerintem: [link]
2/6 anonim válasza:
Ricinusolaj!! Gyógyszertárban lehet kapni, eredetileg hashajtó. Önts ki egy kis tálkába belőle, pici olívaolajjal hígítsd, és kend be vele a hajadat, majd fóliázd le aztán tekerj rá törölközőt, és hagyd hatni 2 órát. Havonta 2-szer, 3-szor megcsinálod, csodát tesz! ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hiaba vagatom le eltoredezik ugyan ugy. A ricinus olajjal kapcsolatba sokak szerint nem er semmit. De hallottam mar olyat akinek hasznalt:)
2013. ápr. 25. 08:34
4/6 anonim válasza:
minden hajmosásnál aloe verázom, az nekem jó volt rá :)
5/6 anonim válasza:
Attól függ mitől töredezik ennyire.
Nekem a legutóbbi festés után olyan sz@r lett a hajam, hogy azt hittem 2 cm-re kell levágatnom(váll alattig ér).
Én minden 2. mosás előtt rakok rá vagy kókuszolajat vagy olívaolajat-kb 1 órára, keverhetsz hozzá tojássárgát is, az is ápol.
Meg a Gliss Kur-nak van keratinos hajápolója(spriccelős), én azt is használtam mosás után, és mondhatom nagyon szépen rendbejött a hajam, egészségesek a hajvégeim, nem is törik, pedig sütni is szoktam.
Olajakkal próbáld sztem ápolni, az mindenféle szárazság ellen jó, vitaminok is vannak bennük.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
2013. máj. 26. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!