Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezett hajra mit tudnatok...

Töredezett hajra mit tudnatok ajanlani?

Figyelt kérdés
Szeretnék töredezett haj kezelésére ötleteket. Minden jöhet pakolás, samponok. Melyik márka vállt be nektek? Miket használtatok?

2013. ápr. 24. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Vágass a végéből, hogy frissüljön.

Ez nagyon jó szerintem: [link]

2013. ápr. 24. 21:57
 2/6 anonim válasza:
Ricinusolaj!! Gyógyszertárban lehet kapni, eredetileg hashajtó. Önts ki egy kis tálkába belőle, pici olívaolajjal hígítsd, és kend be vele a hajadat, majd fóliázd le aztán tekerj rá törölközőt, és hagyd hatni 2 órát. Havonta 2-szer, 3-szor megcsinálod, csodát tesz! ;)
2013. ápr. 24. 22:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hiaba vagatom le eltoredezik ugyan ugy. A ricinus olajjal kapcsolatba sokak szerint nem er semmit. De hallottam mar olyat akinek hasznalt:)
2013. ápr. 25. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
minden hajmosásnál aloe verázom, az nekem jó volt rá :)
2013. ápr. 25. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ mitől töredezik ennyire.

Nekem a legutóbbi festés után olyan sz@r lett a hajam, hogy azt hittem 2 cm-re kell levágatnom(váll alattig ér).

Én minden 2. mosás előtt rakok rá vagy kókuszolajat vagy olívaolajat-kb 1 órára, keverhetsz hozzá tojássárgát is, az is ápol.

Meg a Gliss Kur-nak van keratinos hajápolója(spriccelős), én azt is használtam mosás után, és mondhatom nagyon szépen rendbejött a hajam, egészségesek a hajvégeim, nem is törik, pedig sütni is szoktam.

Olajakkal próbáld sztem ápolni, az mindenféle szárazság ellen jó, vitaminok is vannak bennük.

2013. máj. 24. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
2013. máj. 26. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!