Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Baj, ha nem használom semmifél...

Baj, ha nem használom semmiféle arckrémet? Hamarabb fog így elöregedni a bőröm?

Figyelt kérdés
Kéne használjak?(21 vagyok)
2013. ápr. 24. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A hidratálást, vagyis a vízpótlást el kellene kezdeni. Én sem szeretem az arckrémeket. Ezért az esti arctisztítás után szűretlen kókuszolajat használok. De tényleg csak egy cseppet. Nagyon szépen nyugtatja és hidratálja a bőrt, mindenféle mesterséges adalékanyagok nélkül :)
2013. ápr. 24. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
ha nincsen szüksége rá a bőrödnek, akkor nem kell. Nekem pl. zsíros bőröm van, csak éjjelre használok. Mivel a bőröm eleve hidratált, csak arra kell vigyázni, hogy ki ne szárítsam. Kolléganőm 40 évesen kezdett el krémet használni, baba bőre van még most 50 felé is, semmi szárazság vagy ránc.
2013. ápr. 25. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem használok mindig, mert egyszerűen soknak érzem, hogy minden éjjel van valami krém az arcomon. De azért jó lenne ha használnál, mert a hidratálás csak jót tesz neki.

Amúgy miért nem használsz? Nincs pénzed krémre, nem szereted, elfelejted, lusta vagy bekenni stb.? Esetleg tudunk segíteni mit csinálj akkor, ha..

2013. aug. 27. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem igényli a bőröm:) Nem pattanásos, nem száraz,a koromból vagy három évet minimum letagadhatok,szóval nem érzem szükségét. Viszont aggaszt,hogy a velem egykorú lányok többsége már ránctalanító krémet használ, hogy megelőzzék az öregedést. ezért félek,hogy most akkor én rosszat teszek vele,mert én nem használok ilyeneket?
2013. szept. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!