Ez a nő szép?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 21:05
22/32 anonim válasza:
gyönyörű. aki szerint nem szép, az egy irigy quasimodo, vagy egy ronda srác, aki álmodni se mer egy ilyen nőről. Miranda<3
23/32 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, és nem azért, mert irigy lennék rá...
Egyszerűen csak nem tetszik, sztem nem szép. De hát ízlések és pofonok... Azért sztem nem kellene irigynek v. rondának nevezned kedves utolsó azokat, akik szerint nem szép.:)
25/32 anonim válasza:
Nem vérbe van a szeme,biztos betépett..
26/32 anonim válasza:
szép, igen. de a szépség relatív. és szubjektív.
29/32 anonim válasza:
Barmok vagytok. Miért lenne valaki irigy, csak azért, mert nem tartja gyönyörűségesnek ezt a lányt? Vagy ha ti valakit rondának tituláltok, azt azért teszitek, mert valójában nagyon szépnek látjátok, csak irigyek vagytok? Gondolkozzatok már!
Egyébként szerintem szép, bár egy kicsit távol vannak a szemei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!