Csokicsöves szolárium 3 percre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hét múlva esküvőbe megyek, és mivel eléggé fehér vagyok, főleg a lábamon, szeretnék egy kis színt varázsolni magamra. Ilyenkor, tavasszal szoktam elmenni pár alkalommal, nem járok végig egész nyáron. De most első alkalommal megyek csokicsöves szoliba. Tavaly szimpla szoliban voltam, és alig látszódott valami, ezért gondoltam, hogy most kipróbálom a csokicsöveset. 3 percre iratkoztam be. Ez csak nem lesz sok így elsőre, ugye? Ez volt az alap...vagy azért olyan nagy változás még nem várható rögtön? Remélem nem, nem szeretnék megégni vagy ilyesmi...Jah és álló vagy fekvő a jobb? Most állóba megyek, ezt higiénikusabbnak találom. Szerintetek? Szoliellenesek kíméljenek, nem kérek kioktatást, szóval csak azok véleménye érdekel, akiknek van ebben tapasztalata! Köszi! :)2013. ápr. 22. 13:44
1/7 anonim válasza:
szerintem mehetsz 6 percre nyugodtan ebben nem fogsz leégni én is fehér voltam eléggé és nem égtem le 6 perctől én a fekvőt jobban szeretem mert kényelmesebb, felváltva járok használd ezt a szolikrémet ez nagyon jó egy használattól is jobban lefog [link]
és egyébkénr egy héten 3x mehetsz csak a 2 szolizás között teljen el 48 óra és emeld a szoli időt 3 perccel .
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Lehet parázós vagyok, de elsőre nem merek egyből 6 percre menni. Régen 5 percen voltam sima szoliban, és már akkor is megégtem. :S Szóval most tutira marad a 3. :) Köszi a krém-tippet is!
2013. ápr. 22. 13:55
3/7 anonim válasza:
Én azért utálom a csokicsöveset, mert az egész egy nagy kamu.Hirtelen leszel barna és 1 nap alatt ki is kopik, míg egy eu csövesben, igaz folyamatosan menni kell, de tartósabb a barnaság és szebb is, nem olyan szoliszínű az ember.Én másfél hetente megyek 6 percre és nagyon jó, a csokicsövestől foltos lettem.Soha többet.:-)
4/7 anonim válasza:
szoliban dolgozom. szerintem a csokicső nem olyan jó, nem tartja meg hosszan a színt. inkább eu-sba menj, ha van olyan, az mélybarnítós. függ a perc attól, hogy mikor volt csőcsere. nálunk 3 csokicsöves és 1 eus szoli van. az egyik csokicsőben 6 perc kutyaf@asza, a másikban 6 percen sz@rrá égsz mert 2 hete volt csőcsere. beszélj majd azzal, aki ott dolgozik :) ő majd elmondja.. csak jobban tudja ;)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Persze, beszélek majd a recepcióssal, csak gondoltam felderítem a terepet addig is. Akkor lehet jobb lenne simába menni...nah majd eldöntöm még addig. :)
2013. ápr. 22. 16:41
6/7 anonim válasza:
Szerintem is mehetsz 6 percre, de majd a szolis alkalmazottak is tesznek neked ajánlást. Egyébként csokicsőből is létezik több intenzitású, köztük 0,3as EU-s és nem EU-s is. Ahol dolgoztam a mi szolinkban nagyon elégedettek voltak vele a szolis vendégek és nekem is jó tapasztalatom van vele.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, végül először 3 percre mentem, tegnap pedig 6ra. De sajna még nem sok változást látok. Lehet túl türelmetlen vagyok... :)
2013. ápr. 27. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!