Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor lesz végre szőke a hajam?

Mikor lesz végre szőke a hajam?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég úgy döntöttem,hogy szeretném a hajamat szőkére festeni mert még sosem voltam szőke ki akarok mindent próbálni. Az alap hajszínem világos barnás de általában vörösre szoktam festeni a hajam de azt a színt már meguntam ezért gondoltam,hogy most szőke akarok lenni. Voltam a fodrásznál,hogy szívassa le a hajamról a vörös színt egy csomó anyagot rákent a hajamra de még mindig nem az igazi látszik benne a sötét árnyalat. Azt mondta,hogy ez nagyon lassú folyamat mire a hajam szőke lesz teljesen arra várni kell. Utána vettem szőkítőport és rátettem a hajamra és egy kicsit kisárgult tőle aztán megkérdeztem egy másik fodrásztól,hogy mit csináljak a hajammal azt mondta,hogy majd ő befesti nekem hamvasszőkére,hogy a sárga szín ne látszódjon a hajamon. Szépen befestette és jó is volt a hajam egészen addig amíg újra meg nem mostam látom,hogy még mindig nem teljesen olyan színű amilyent szeretnék megint kezd kisárgulni. Nem tudom mit csináljak már vele milyen szőkére fessem be? Nem akarom olyan sűrűn festeni mert az nem tesz jót a hajnak de viszont sárga sem akarok lenni. Mit ajánlotok mit tegyek ellene? Segítsen valaki nagyon fontos lenne köszönöm.
2013. ápr. 22. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
használja hamvasító sampont,nővérem is szőkére szokta festeni a haját és ezzel éri el hogy a sárga szín eltűnjön a hajából,lehet hogy neked is érdemes lenne megpróbálnod
2013. ápr. 22. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hallottam már erről a hamvasító samponról az egyik ismerősöm ajánlotta nekem,hogy próbáljam ki a schauma hamvasító sampont a kék színűt. Én nemrég megkérdeztem a fodrásztól,hogy kipróbáljam? azt mondta,hogy nem jó megoldás mert kék lesz tőle a hajam vagy ha szürkét veszek akkor olyan lesz mint a hamu. Szerinted milyen hamvasító sampont vegyek?
2013. ápr. 22. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem találtam még jó hamvasító sampont, az egyik szürke hajat csinál a másik meg semmit nem csinált a hajammal.

Mindenesetre én vörösből úgy lettem szőke hogy 2 héten belül 3szor leszívattam 12%-os oxis szőkítőporral. Azután már nem kellett hamvasító, anélkül sem sárgás. Festékből meg Kallost használok, nem szokott kikopni.

2013. ápr. 22. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!