Hennával rézvörösre hogy tudom befesteni a barna hajam?
Henna paszta:
vörösbor 1-2 dl
citromlé, 2 citrom
kurkuma por 3 tk
szegfűszegpor 2 tk
fahéj por 2tk
meleg hibiszkuszos (szárított hibiszkusz, 3 ek) fekete tea (filteres, 2 filter)
100 gramm hennapor
Indigópaszta:
90 gramm körüli indigó por
a hennapasztához való megmaradt tea
Nekem nagyon szép rézvörös hajam lett, illetve jutahajatnoveszt.blogspot.hu oldalt ajánlanám neked , bal oldalt természetes hajfestésre kattints sok infó van a hennás festésről meg szín keverések is, ez is onnét :)
Én sima hennával festem, nem teszek bele semmit. Sötétszőke hajam volt és most nagyon szép rezes-vörös színű. Legelső alkalommal élénkebb volt, de második alkalommal már mélyebb vörös színű, nekem nagyon tetszik. Én is tartottam tőle, hogy narancssárga leszek, de nem lett olyan.
Az indigó sötétíti is a hajat, azzal vigyázz, mert később csak hennával világosítani már nem tudod majd.
Az én világosbarna hajamat gyönyörű rézvörösre fogja be a natúr henna. Vízen kívül semmit nem teszek hozzá.
Az indigós-boros receptet ne kend rá, mivel sok sötétítő-vörösítő adalék van benne, amik miatt nem lenne elég világos a rézvörös hatáshoz :)
Egyébként kedves Juta nem kellene minden kérdésnél magadat reklámoznod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!