Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek száraz bőr ellen?

Mit tegyek száraz bőr ellen?

Figyelt kérdés
Még 11 se vagyok de már most nagyon száraz a bőröm.Mostanában szoktam anyukám kéz krémjével kenegetni,az egy kicsit segít,de másnapra elmúlik a krém hatása.Mit tegyek?

2013. ápr. 21. 21:04
 1/7 anonim válasza:
100%
Nekem is nagyon száraz a bőröm, sokat szenvedek vele... Testápolózd magad minden nap fürdés után és ami a legfontosabb: igyál sok vizet!! Én néha ha már nagyon nagyon száraz a bőröm, akkor babaolajjal kenem be, az is jó :)
2013. ápr. 21. 21:15
 2/7 anonim válasza:
89%
Jaj és testápolóból a Nivea-t ajánlom :) (Az előző válaszoló voltam)
2013. ápr. 21. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
hidratáló krémet hazsnálj. A kézkrénet arcodra ne hazsnáld. A bőrszárazság (főleg ebben a korban) vizhiány miatt van, eszedbe ne jusson rá száraz bőrre való krémet használni, mert ezek zsiros krémek, és arra neked biztos nincs szükséged. (kozmetikus vagyok)
2013. ápr. 21. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.1. válaszolő én is niveát szoktam használni,és én is fürdés után kenegetem.

3. válaszoló az arcom nem szokott száraz lenni,csak a kezem és a lábam,csak ezekre a testrészekre szoktam kenni nivea krémet

2013. ápr. 21. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok víz, és Dove extra száraz bőrre testápoló. :) Két hét alatt rendbe hozta a bőröm. :) Minden fürdés után használd.
2013. ápr. 21. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:
4. válaszoló már próbáltam a dove extre száraz bőrre krémet,de valamiért attól hámlil a bőröm:$
2013. ápr. 21. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem mindig is nagyon száraz volt a bőröm,de egyik nap olvastam egy olyan házi pakolást amitől két napig puha és bársonyos a bőröm.

Tejporhoz hozzá kell keverni egy pici vizet,hogy kenhető,de sűrű masszát kapjunk.Felkened az arcodra,nyakra és a dekoltázsodra is rajta hagyod amíg megszárad,azután langyos vízzel lemosod.Megszépíti a bőrt és tényleg nagyon puha lesz!Próbáld ki!!

2013. ápr. 22. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!