Újpesten jó kozmetikust tudnátok ajánlani? Illetve mi a véleményetek a vichy normaderm termékekről? Tudnátok ajánlani valami hatékonyabbat?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok a bőröm olyan mint egy 40 évesé kicsit meg van ereszkedve,pórusos és tiszta mitesszer.jelenleg a vichy termékeit használom ,de ezek semmit nem segítenek ezért ha tud valaki valamit ami segítene azt meg köszönném?!Illetve járok havi rendszerességgel kozmetikushoz is ,de nem dolgozik valami szépen ,ezért érdekelne ,hogy újpesten van-e valakinek bevált kozmetikusa?2013. ápr. 21. 12:52
1/6 anonim válasza:
A vichy nem a te bőrödre való. Használj normális termékeket. Száraz a bőröd vagy inkább fénylő?
2/6 A kérdező kommentje:
fénylő
2013. ápr. 21. 14:43
3/6 A kérdező kommentje:
Illetve fénylő és olajos
2013. ápr. 21. 14:45
4/6 anonim válasza:
Én évek óta használom a Vichy Normadermet. Meg vagyok vele elégedve. Arra nagyon jó, hogy a pattanások után nem maradnak foltok. Talán annyi a hátránya, hogy a faggyútermelést nem szabályozza elég erősen, de ettől függetlenül jó termék.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok
Hogyan szoktad otthon ápolni? (részletesen)
6/6 A kérdező kommentje:
Heti 1x2 használok radírt,naponta többször is tisztító zselét illetve esténkét tonikot.Reggelente pedig amikor fel kelek hidratálót meg bb krémet valamikor ha olyan alkalom van, amit tonikkal illetve zselével mosok le este.Folyadékot pedig 2-3l iszok azt mondják ez is segít...
2013. ápr. 22. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!