Nagyon erően hullik a hajam. Ilyen esetben elsősorban a háziorvosomhoz forduljak?
Figyelt kérdés
10 hónapja szültem, már nem szoptatok fél éve. Eddig azzal nyugtattam magam, hogy szülés utáni hormonváltozás állhat hajhullásom mögött. Tudom, hogy lehet gyulladt fog, akár ciszta is az oka, de hol kezdjem el ennek kiderítését?2009. szept. 25. 10:44
1/3 anonim válasza:
Nekem mind két babám után nagyon hullott a hajam és mindkétszer erős vashiány okozta.Háziorvoshoz kell menni.
2/3 anonim válasza:
tesómnak is hullik, elkezdte szedni a revalidot, most úgytünik megállt. ha tovább hullik, ő is elmegy dokihoz. anyum 3 gyereket szült, és kb. 3 szál haja van. szóval szerintem ne várj, amint tudsz, menj el.
3/3 anonim válasza:
Menj el dokihoz, de ha nem akarsz ajánlom a Bánfi hajszeszt és sampont...akár külön is, mert természetes anyagokból van és hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!