Kombinált arcbőrre milyen arckrém?
Bioderma tényleg jó lehet, de nekem nincs rá pénzem, így olcsóbbakat próbálgatok, eddig az Eveline Pure Control bevált, de annyira nem hidratál, csak épphogy..
De jó még az Eveline kecsketejes testápoló és arckrémje is, azt gyógyszertárban ajánlották, alapozó alá jó. Ezektől még nem volt semmi bajom és olcsóak. [link]
Nekem is ez a problémám, mint neked. Én 23 éves vagyok, de még mindig szoktak pattanások előjönni, néha kevesebb, néha több. Eddig 2 krémet találtam, amitől nem lesznek pattanásaim. Az egyik ez:
Normál és vegyes bőrre van, könnyű, gél állagú krém. Jól hidratálja a szárazabb részeket, de nem zsírosít. Ezt használom elég régóta.
Most egy hete láttam a drogériákban, hogy megjelent egy másik L'Oreal krém, kifejezetten zsíros bőrre. Meg is vettem rögtön. Ez az:
A fényesedést akadályozza meg elvileg. Hát nem teljesen nálam, de valamennyire tényleg segít. Ez egy sűrűbb, fehér krém, de villámgyorsan beszívódik, hidratál, és ez sem zsírosít. Szalicilsav van benne, szóval elvileg jó a pattanásos bőrre is, meg a régebbi hegekre. Kíváncsi vagyok hosszútávon milyen lesz, de elsőre meg vagyok elégedve vele nagyon. Mindegyik 1500 Ft körül van egyébként, szóval nem drágák, és az van a dobozra írva, hogy nappalra és éjjelre egyaránt használhatók.
A Himalaya-s cuccok nagyon jók. Tényleg. Én a legtöbb dolgot tőlük hazsnálom. Ajánlom még a teafás bőrradírt és arcpakolást is, heti 1-2 alkalommal csodákat tesz!
És igen, a kombinált bőrre való arckrémük is nagyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!