Szoli vagy a napozás károsabb?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 08:22
2/12 A kérdező kommentje:
És miért? Mert a napsugár is elég veszélyes mostanában.
2013. ápr. 19. 08:52
3/12 anonim válasza:
Veszélyesebb sokkal a szoli. A Nap is, de ha ésszel napozol, akkor nem. Meg a Nap azért csak természetes, míg a szoli nem.
4/12 anonim válasza:
a szoli az mindig károsabb lesz mint a napsugárzás
és hogy miért?egyszerű,nem természetes,roncsolja a bőrt és előbb leszel bőrrákos a szolitól mint a napfénytől
de ha gondolod kérdezed meg egy bőrgyógyászt(nekem is ő tanácsolta hogy ne járjak szoliba,inkább napozzak mint az sokkal egészségesebb)
amúgy nem tudom hogy mennyire ismered azt hogy D-vitamin,de ahhoz hogy ezt előállítsa a szervezted szüksége van a napfényre,amit ugye nem pótolhat a szolárium
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nekem még pár éve bőrgyógyász ajánlotta problémás bőr miatt. Igaz nem azt, hogy sokat járjak. Csak most nyár előtt akarok, hogy ne legyek ilyen fehér.
2013. ápr. 19. 09:35
6/12 anonim válasza:
a pattanásokra azért jó mert leszárítja őket
7/12 anonim válasza:
A szoli nagyon káros és normális színt sem ad, mivel ott dolgoztam sajnos volt időm megfigyelni mennyire rondává váltak az emberek tőle. És nem csak az aki túlzásba vitte..
8/12 anonim válasza:
A szolárium. Nagyon könnyen le lehet égni, és biztosan nem normális, hogy 6 perctől rák vörös lettem, míg a napon ehhez jóval több idő kell.
Ha mész is, vigyázz, hogy EU-s csövek legyenek.
9/12 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam 6 percre és nem égtem le kicsit sem, csak barnultam, pedig hófehérke vagyok.
2013. ápr. 19. 10:21
10/12 anonim válasza:
Akkor jó csövek voltak ott, szerencséd volt. Az EU-s csövek nem olyan károsak, de egészségesnek sem mondható. Napozás előtt mindig használok naptejet, így védem a bőröm, nem tudom szolárium előtt milyen krémek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!