Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az, hogy a cukorgyan...

Miért van az, hogy a cukorgyanta amit itthon készítek ha kihűl nem tudok vele semmit sem csinálni, mert akkor nem tapad annyira és kemény is, ha meg jó lenne, akkor túl forró és leégeti a bőröm?

Figyelt kérdés
Ez azt jelenti hogy rosszul csináltam? Mert szerintem a színe meg az állaga is jó volt forrón, de aztán mikor kihűl használhatatlan. Csak akkor jó ha forró, de akkor meg azért nem lehet használni.
2013. ápr. 17. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:

A cukorgyantánál pont az a lényeg, hogy egy állandó hőfokon kell lennie, ami se nem meleg, se nem hideg. Pont emiatt a cukorgyantázást csak tanfolyamok elvégzése után tudja alkalmazni a kozmetikus, mert nem olyan könnyű bánni vele, és megfelelő gép kell hozzá.

Kozmetikus 21/L

2013. ápr. 17. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
De rengeteg videót láttam, meg sokat olvastam is róla, és mások is el tudják készíteni jól otthon. Nekem valahogy nem jön össze.
2013. ápr. 17. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha kemény akkor túlfőzted, tegyél még vizet hozzá és főzd újra, nyúlósra, tapadósra.
2013. ápr. 17. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!