Miért van az, hogy a cukorgyanta amit itthon készítek ha kihűl nem tudok vele semmit sem csinálni, mert akkor nem tapad annyira és kemény is, ha meg jó lenne, akkor túl forró és leégeti a bőröm?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti hogy rosszul csináltam? Mert szerintem a színe meg az állaga is jó volt forrón, de aztán mikor kihűl használhatatlan. Csak akkor jó ha forró, de akkor meg azért nem lehet használni.2013. ápr. 17. 17:05
1/3 anonim válasza:
A cukorgyantánál pont az a lényeg, hogy egy állandó hőfokon kell lennie, ami se nem meleg, se nem hideg. Pont emiatt a cukorgyantázást csak tanfolyamok elvégzése után tudja alkalmazni a kozmetikus, mert nem olyan könnyű bánni vele, és megfelelő gép kell hozzá.
Kozmetikus 21/L
2/3 A kérdező kommentje:
De rengeteg videót láttam, meg sokat olvastam is róla, és mások is el tudják készíteni jól otthon. Nekem valahogy nem jön össze.
2013. ápr. 17. 19:38
3/3 anonim válasza:
Ha kemény akkor túlfőzted, tegyél még vizet hozzá és főzd újra, nyúlósra, tapadósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!