Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhosszabbítás: Mennyibe...

Hajhosszabbítás: Mennyibe kerül az újrarakás?

Figyelt kérdés

Én most voltam újratetetni először 3 hónap után, keratinos hajhosszabbításom van hőillesztéssel.

Így fizettem festéssel és beszárítással együtt 30ezret kereken, amit nagyon sokallok...

Máshol is ennyibe kerül?

2013. ápr. 17. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek luxuscikkeknek számítanak. Ebbe a hajhosszabbítás volt ilyen drága de még ahhoz képest nem is. Szerintem ennél már csak drágábbak vannak. Meg a haj hosszától is függ. De ezen nem kell csodálkozni, hogy ennyit fizettél. Ha megnövesztenéd természetesen a hajad akkor nem kerülne ennyibe talán csak időbe.
2013. ápr. 17. 16:00
 2/6 A kérdező kommentje:

most csak újrarakta, nem most hosszabbítottam meg...

ha meg tudtam volna 5 év alatt növeszteni akkor nyilván nem hosszabbítom meg, igen... szerintem 5 év az mér elég hosszú időnek számít. másnak 2 év alatt megnő.

és nem roncsolom, pár éve már figyelek a hajamra és nem vasalom stb, sőt..

2013. ápr. 17. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem hüvelyesen van feltéve és fent van 4 hónapja és semmi baja egy tincs nem esett ki lazult meg. nekem összesen 8ezer leszedéssel,újrakreatinozással, visszarakással együtt. akkor rakták fel 30 ezerért amikor hajat is adtak hozzá és jó minőségű haj volt még mindig szép puha pedig júliusban vettem ugyh én ezt a 30ezret kicsit sokallom
2013. ápr. 22. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:

:/ hát ez így nem lesz jó, nem lesz ennyi pénzem rá 3 havonta...azt hittem h 10-14 ezerből meg lesz az újrarakás, erre a duplája.

Sokallom, ezért vagyok kíváncsi, hogy máshol mennyiért csinálják.

2013. ápr. 23. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is irreális ez az összeg, viszont máshol sem sokkal olcsóbb. (Átlagosan 20 ezret, de minimum 15öt mindenhol elkérnek csak a szimpla újrarakásért is, ennél olcsóbb helyre nem érdemes menni, mert szinte biztos, hogy kókler kezei közé kerülnél...)

Ha mindenképpen ragaszkodsz a hajhosszabbításhoz, a felvarrás a legolcsóbb technika és ha valóban hozzáértő csinálja, valamint a tresszelés is normálisan van megcsinálva, nem látszik ki sehol.

2013. ápr. 27. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
tudom, pont ezért is kértem ezt a módszert mikor bementem először, a hajfelvarrást mondtam. De rábeszélt erre, mert hogy a felvarrás már elavult, nagyon nem tesz jót a hajnak, bepálik alatta, széttöri, nem egészséges, stb. sőt még gombás is lehet... szóval lebeszélt. így meg már nem is mertem ezt a módszert kipróbálni, mivel nem akarom tönkretenni még jobban.
2013. jún. 14. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!