Hajhosszabbítás: Mennyibe kerül az újrarakás?
Én most voltam újratetetni először 3 hónap után, keratinos hajhosszabbításom van hőillesztéssel.
Így fizettem festéssel és beszárítással együtt 30ezret kereken, amit nagyon sokallok...
Máshol is ennyibe kerül?
most csak újrarakta, nem most hosszabbítottam meg...
ha meg tudtam volna 5 év alatt növeszteni akkor nyilván nem hosszabbítom meg, igen... szerintem 5 év az mér elég hosszú időnek számít. másnak 2 év alatt megnő.
és nem roncsolom, pár éve már figyelek a hajamra és nem vasalom stb, sőt..
:/ hát ez így nem lesz jó, nem lesz ennyi pénzem rá 3 havonta...azt hittem h 10-14 ezerből meg lesz az újrarakás, erre a duplája.
Sokallom, ezért vagyok kíváncsi, hogy máshol mennyiért csinálják.
Szerintem is irreális ez az összeg, viszont máshol sem sokkal olcsóbb. (Átlagosan 20 ezret, de minimum 15öt mindenhol elkérnek csak a szimpla újrarakásért is, ennél olcsóbb helyre nem érdemes menni, mert szinte biztos, hogy kókler kezei közé kerülnél...)
Ha mindenképpen ragaszkodsz a hajhosszabbításhoz, a felvarrás a legolcsóbb technika és ha valóban hozzáértő csinálja, valamint a tresszelés is normálisan van megcsinálva, nem látszik ki sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!