Fodrász tanulóként hol és hogyan találhatok olyan embereket akiken tudnék gyakorolni ingyen hajvágást, konty készítést, melírozást? Nagyon jó helyen vagyok és az oktató segít valamint a hibákat is korrigálja. Valaki ötletek?
Így van, hirdesd magad! Akár aukciós oldalakon is, nekem van ismerősöm, aki ott talált magának fodrásztanulót, aki ingyen vágta/festette a haját.
Hidd el, sokan vállalkoznának rá! Akár én is, mostanában nincs pénzem fodrászra, és otthon próbálkozunk levágni, de azért így nem a legjobb. :)
Facebookon ismerősök között, illetve korrektebb suliknál ebben szoktak segítséget is nyújtani.
Barátnőm ahová járt, ott a sulinak volt egy "ügyfélköre" akiket fel lehetett hívni, ha hajmodellre volt szükségük az ott tanulóknak. Ha ez nincs, akkor tényleg csak a meglévő ismerőseidre és annak ismerőseire tudsz támaszkodni. Vagy tényleg adsz fel hirdetést, ahogy már előttem is írták.
Köszönöm!:)
Ezek joo ötletek!:)
Én pár éve egy fórumra regisztráltam, és ott kerestem modelleket. Annyian jelentkeztek, hogy több hétre előre le voltak foglalva az időpontjaim.
Az egyik szakoktatóm meg az utcán szólított le embereket, amikor még ő volt tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!