Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mások ilyen gyakran járnak...

Mások ilyen gyakran járnak fodrászhoz?

Figyelt kérdés
Egy csomó embernek, akit ismerek mindig ugyanolyan hosszú a haja. Ők vajon havonta járkálnak fodrászhoz? Csak azért furcsa, mert sok közülük nem úgy néz ki, mint aki annyit törődne a hajával :D (Nem azért, mert ez baj :))

2013. ápr. 16. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig ugyanolyan hosszú a hajam, körülbelül havonta levágom magamnak. Régebben festettem, de azt is egyedül oldottam meg. Fodrásznál nagyon ritkán járok, de ismerek olyat, aki hetente jár. Egy kicsit más világ szerintem :)

22/L

2013. ápr. 16. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én soha nem járok mert hajnyíróval magamnak vágom, pár hetente letolom jó rövidre és készen vagyok. Bátyám ugyanez. Anyukám minden héten jár. Apám meg kopasz:D
2013. ápr. 16. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindig magamnak vágom. De aki meg nem törődik a hajával annak simán letörik a vége és így is mindig ugyanakkor.
2013. ápr. 16. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Én fodrászhoz járok...ha nem is minden hónapban, de 2 havonta mindenképp :) az eredeti szőke hajamat festetem csokibarnára és 2 havonta vágatok egy ici picit a végéből :) nem kell annyit amennyit havonta nő a haj :)
2013. ápr. 16. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Festeni otthon festem a hajam, fodrászhoz vágatni havonta járok, de csak nagyon minimálisat..
2013. ápr. 16. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is havonta, kéthavonta járok, ott is festetem. A hajam nyáron ki lett szívva, hogy pirosra festethessem, és mostanra annyira 'elege lett belőle' hogy már nem volt szép, ezért visszafestettem eredeti barnámra. Eddig is akármennyire törődtem vele (színvédő sampon-balzsam, hővédő vasalás előtt, stb.) minden alkalommal le kellett vágni annyit belőle, amennyi lenőtt sajnos. Most hagyom megerősödni, mondjuk így is mehetek egy-két havonta, mert oldalt felvágattam és azt a részt befestettem kékre, szóval azt is szívathatom. :)
2013. ápr. 16. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Évente 2 alkalommal járok. Most nagyon szeretném megnöveszteni, de elég lassan megy, mert egyrészről amúgy is lassan nő, másrészről tavaly nyáron nagyon tönkre ment a hajam, egy nyár alatt 3x voltam fodrásznál és mind a 3 alkalommal 5-6 centi körül vágtak. Szóval elég sokat. Magamnak festem, még pedig hennával, már csak ezért sem festhetné fodrász. Illetőleg vágni is szoktam belőle, főleg a frufrumból, de van, hogy a végéből is egy keveset, bár azt már tényleg a fodrászra bízom :D
2013. ápr. 17. 07:44
 8/8 anonim ***** válasza:
en me gnem is tudom mikor voltam fodrasznal kb 2 éve(?) Magamnak vágom szép hosszú már majdnem kölökömig ér.
2013. ápr. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!