Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami nagyon hatásos paskolás...

Valami nagyon hatásos paskolást zsíros bőrre írnátok légyszi? (részletek alul)

Figyelt kérdés

Rendszeresen mosom langyos szappanos vízzel a bőröm. (sosem szárítja ki.)Kipróbáltam már minden gyári cuccot szinte alig használtak. Sminkelni minden nap szoktam de csak egy kis púdert mert annyit muszáj hogy ne úgy nézzek mi mint egy holt kórós..:D tudnátok valami házi pakolást leírni nekem? összetevők..felvitel..mennyi ideig hagyjam fenn stb..? előre is köszi.

14/L

2013. ápr. 15. 16:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye drágám!! csak te vagy kis beszari, mivel a nevedet nem vállalod fel + honnan kéne akkor így kitalálnom?? :DD de mindegy akkor elnézést elírtam a kérdésem..csak hagyjuk már, és az értelmes válaszokkal bombázzatok ha lehet ne pedig az 'oltásokkal'....
2013. ápr. 17. 19:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Te tényleg nagyon ostoba vagy, de jót mulatok rajtad. :D
2013. ápr. 17. 21:52
 13/13 A kérdező kommentje:
jólvan....:'D......örülök neki h vannak rajongóim;)) :DD
2013. ápr. 18. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!