Mit csináljak? Nagyon el lett rontva a hajam.
Figyelt kérdés
Eddig kétszer festettem barnára a szőkés-barna hajam, jó színe volt, tetszett is. Erre tegnap jóval sötétebb árnyalatú festéket használtunk, és most majdnem fekete. Mi lehet tenni hogy olyan legyen mint előtte?
Gondoltam arra is, hogy világos színezőt kipróbálom, de nem tudom be fogná e? Festékkel most egy darabig nem jó kísérletezni, ugye? Esetleg az jobban hatásos lenne? Vagy mennyit kellene várni, hogy valamennyit kikopjon ez a mostani szín? :S
2013. ápr. 15. 14:53
11/15 nikk22 válasza:
Szia, légyszi megírnád majd, hogy ez a C vitaminos pakolás, hogy sikerült? Szeretném én is kipróbálni, ugyanis hasonló problémával küzdök :) Köszi elore is
12/15 A kérdező kommentje:
Szia
Már egyszer próbáltam, egy kicsit világosított rajta, de gondolom minél többször alkalmazom annál jobb lesz majd :) írok, hogy milyen lett egy pár alkalom után :)
2013. ápr. 23. 14:43
13/15 anonim válasza:
Hú, ezek szerint tényleg beválik ez a C-vitaminos pakolás:) Mondjuk nekem nem annyira sötét a hajam, de sokszor volt már festve, most elkezdett kivilágosodni, nem tudom, vajon nekem is beválna-e... C-vitamin por mennyibe került, meg tudnád mondani?:O Köszi előre is:))
14/15 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 23. 18:26
15/15 A kérdező kommentje:
*nem több, mint
2013. ápr. 23. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!