Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avon naturals termékcsalád?

Avon naturals termékcsalád?

Figyelt kérdés
Hozzáértőktől kérdezem, miért naturals a termékcsalád neve, ha nem natúrkozmetikum? Ezzel csúnyán félrevezetik a vásárlókat, nem? Sokan azt hiszik, én is azt hittem, hogy ha vmi növény van a termék nevében, pl. teafa a zsíros bőrűeknek, akkor azzal jót teszek a bőrömnek. De a növények mellett ugyanúgy benne vannak a kőolajszármazékok is, és ez így nagyon nem natúr!
2013. ápr. 13. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:

kb pont letojom, hogy mi van benne. miután elfogyott a teafa-olivalevél krémem, vettem másik fajtát, más márkát.. többet.. aztán még többet. Egyik sem vált be. Most tudtam megint szerezni ezt a már nem gyártott cuccot, és megint kenem vele az arcom, most megint okés.

Innentől kezdve tőlem bármi lehet benne. Amúgy meg, sosem nézem a nevet, elolvasom, ha érdekel, hogy mi van benne. azért van odaírva.

2013. ápr. 13. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdésem. Ne haragudj, de nem arra volta kíváncsi, hogy ki mit ken az arcára. Én szeretnék áttérni a natúrkozmetikumokra, és engem érdekel mit kenek a bőrömre, mert én így tartom magam igényesnek. És mint a kérdéből kitűnik, hozzáértők segítségét kértem. Hátha tud valaki valami érdekes infót erről a témáról. És a kérdése válaszol.
2013. ápr. 13. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Hozzáértőktől kérdezem, miért naturals a termékcsalád neve, ha nem natúrkozmetikum? ---- a cég marketingosztálya tud erre válaszolni.

Ezzel csúnyán félrevezetik a vásárlókat, nem? -- csak azt, aki elég ostoba ahhoz, hogy ne olvassa el, hogy mi van a termékben.

több kérdés nem volt. a választ megkaptad.

2013. ápr. 13. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:

ha elolvasom a listát, az nem magyarul van, és olyan hangzatos neveket adnak a mérgeknek, hogy abból nem derül ki, hogy az jó vagy sem.

a cég marketingosztálya ad választ >>> ennyi erővel ezt az oldalon található kérdések 90%-ához oda lehet írni. ne kérdezzünk semmit cégekről, termékekről, hanem forduljunk a gyártóhoz? nem ez a megoldás.

tehát nem, nem kaptam meg a választ a kérdésemre. köszönöm segítő szándékodat, igazán lenyűgöztél.

bízom benne, hogy lesz, aki nem rosszindulatú, hanem segítő szándékkal jön ide, és esetleg tud is valamit. ha nem tud semmit, az nem baj, hiszen a kérdéseket azért tesszük ki, mert vmit nem tudunk. de az is alapvető, hogy ha nem tudunk egy kérdésre válaszolni, akkor NEM VÁLASZOLUNK. nem pedig az a megoldás, hogy hülyeségeket írunk.

2013. ápr. 13. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kifejezetten hozzáértő, de hallottam egy-két dolgot a témáról. Az az igazság, hogy nincs érvényben semmi szabályozás, ami korlátozná, hogy mit neveznek natúrnak vagy bio kozmetikumnak. Nincs meghatározva, hogy mit nevezhetnek természetes alapanyagúnak, illetve milyen összetevőket rakhatnak vagy nem rakhatnak a kozmetikumokba. Senki nem fogja az olyan cégeket megbüntetni, akik natúrnak hirdetik a termékeiket, közben meg nem azok.

Az Avon amúgy is elég sokat "hazudik" a marketingjében, pl. olyanért már büntették meg, hogy a szempillaspirál nem dúsított annyira, mint amit állítottak, stb. Egyébként röhej, hogyha már a szempillaspirálnál tartok, hogy a képeken is, amivel reklámozzák, simán látszik, hogy kb. 3 sor műszempilla van felrakva a nőre, meg még számítógéppel is rádolgoznak.

Egyébként szerintem sokkal irritatívabb és ártalmasabb a termékeik nagy része, mint egy átlag drogériás.

2013. ápr. 13. 18:19
 6/7 világ legértelmesebb válasza:
arról nem is beszélve, hogy EGY katalógusba képesek belerakni egy képet kétszer, csak a modell ajka külőnböző színű a képeken, és egyik az egyik rúzst, a másik a másikat reklámozza. láttam már olyat is, hogy a fülbevalót beleszerkesztették a modell fülébe..
2013. ápr. 13. 19:27
 7/7 anonim válasza:
Figyelj csak én egy ideje már inkább "házipraktikákkal" kenegetem magam :D Nagyon sok olyan dolgot találsz neten , ahol leírják , hogy otthoni természetes hozzávalókból is tökéletes arcpakolást meg stb-t tudsz csinálni.Ezek a tényleges természetes arcápolók.Ugyanis , ha te magad csinálod meg , akkor tudod mik vannak benne.Csak egy pár dolog , amik tuti vannak neked otthon , vagy olcsón betudod szerezni: tojás , méz , uborka , paradicsom , élesztő , joghurt , citrom , narancs , lime , kamilla stb.Interneten kicsit utána böngészel megtalálod , hogy milyen bőrtípusra mit jó kotyvasztani magadnak!Hamar kész van , mindig friss és ártani nem ártanak a természetes gyümölcsök , zöldségek stb.-k a bőrödnek!De , ha leírod a bőrtípusod , akkor leírok neked szívesen egy pár arcpakolást meg stb.-t.Csak , mert nekem már egész kis füzetem van vezetve erről.:D
2013. ápr. 23. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!