Avon naturals termékcsalád?
kb pont letojom, hogy mi van benne. miután elfogyott a teafa-olivalevél krémem, vettem másik fajtát, más márkát.. többet.. aztán még többet. Egyik sem vált be. Most tudtam megint szerezni ezt a már nem gyártott cuccot, és megint kenem vele az arcom, most megint okés.
Innentől kezdve tőlem bármi lehet benne. Amúgy meg, sosem nézem a nevet, elolvasom, ha érdekel, hogy mi van benne. azért van odaírva.
Hozzáértőktől kérdezem, miért naturals a termékcsalád neve, ha nem natúrkozmetikum? ---- a cég marketingosztálya tud erre válaszolni.
Ezzel csúnyán félrevezetik a vásárlókat, nem? -- csak azt, aki elég ostoba ahhoz, hogy ne olvassa el, hogy mi van a termékben.
több kérdés nem volt. a választ megkaptad.
ha elolvasom a listát, az nem magyarul van, és olyan hangzatos neveket adnak a mérgeknek, hogy abból nem derül ki, hogy az jó vagy sem.
a cég marketingosztálya ad választ >>> ennyi erővel ezt az oldalon található kérdések 90%-ához oda lehet írni. ne kérdezzünk semmit cégekről, termékekről, hanem forduljunk a gyártóhoz? nem ez a megoldás.
tehát nem, nem kaptam meg a választ a kérdésemre. köszönöm segítő szándékodat, igazán lenyűgöztél.
bízom benne, hogy lesz, aki nem rosszindulatú, hanem segítő szándékkal jön ide, és esetleg tud is valamit. ha nem tud semmit, az nem baj, hiszen a kérdéseket azért tesszük ki, mert vmit nem tudunk. de az is alapvető, hogy ha nem tudunk egy kérdésre válaszolni, akkor NEM VÁLASZOLUNK. nem pedig az a megoldás, hogy hülyeségeket írunk.
Nem vagyok kifejezetten hozzáértő, de hallottam egy-két dolgot a témáról. Az az igazság, hogy nincs érvényben semmi szabályozás, ami korlátozná, hogy mit neveznek natúrnak vagy bio kozmetikumnak. Nincs meghatározva, hogy mit nevezhetnek természetes alapanyagúnak, illetve milyen összetevőket rakhatnak vagy nem rakhatnak a kozmetikumokba. Senki nem fogja az olyan cégeket megbüntetni, akik natúrnak hirdetik a termékeiket, közben meg nem azok.
Az Avon amúgy is elég sokat "hazudik" a marketingjében, pl. olyanért már büntették meg, hogy a szempillaspirál nem dúsított annyira, mint amit állítottak, stb. Egyébként röhej, hogyha már a szempillaspirálnál tartok, hogy a képeken is, amivel reklámozzák, simán látszik, hogy kb. 3 sor műszempilla van felrakva a nőre, meg még számítógéppel is rádolgoznak.
Egyébként szerintem sokkal irritatívabb és ártalmasabb a termékeik nagy része, mint egy átlag drogériás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!