RandomgirlLOL kérdése:
A Whtie Hair szalonban milyen áraktól kezdődik az ombrefestés?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 15:58
1/13 A kérdező kommentje:
Elírtam, White Hair.
2013. ápr. 13. 15:58
2/13 fufufinka válasza:
nekem 17.000 körül volt de abba benne vilt a festes meg utanna a vasalas..de attol függ hogy milyet akarsz sima ombre vagy forditott..
3/13 A kérdező kommentje:
Uh, ez nem semmi.... Gondoltam, hogy drága... o.O
Köszönöm az információt, szerintem máshogy oldom meg az ombre-dolgot. xD
2013. ápr. 13. 16:26
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy mindenhol ennyibe kerül, miután megláttam az összegeket, de azért voltam különösen a White Hair-re kíváncsi, mert abban eléggé bízom, kedves utolsó válaszoló! :DD
2013. ápr. 15. 18:00
7/13 anonim válasza:
Befested a hajad az eredeti színéhez harmonizálóval, utána pár hónapig hagyod lenőni. 1000 Ft. Voálá:D De hogy valami hasznosat is mondjak, mert elfogadom, hogy valakinek tetszik ez a haj, valamelyik kuponos oldalon láttam nemrégiben (talán múlt héten) ombre hajfestéses akciós kupont. Kb 7000-be került kedvezménnyel.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Drága tündérvirágszálak! Vidéki városban lakom (kb 1,5 órára Pesttől) és itt 5 Eft, azaz ötezer forintért csinálta meg a fodrászom. Ő vette a festéket is meg vágott is belőle. És lett olyan jó mint a pesti szalonokban. Nem tudom, hogy Pesten mi kerül ezen annyiba:P
10/13 anonim válasza:
Én sem Pesten csináltattam ombrét, hanem vidéken, és ottani festékkel, vágással meg beszárítással együtt volt 5 ezer forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!