Próbálta már valaki a Homedics Me my elos tartós szőrtelenítő gépet? Vélemények?
Ez már megint a kedves forgalmazó, aki ugyanitt tesz fel egy kérdést és saját magának válaszol is... :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Sziasztok!
Én két hete vettem egy ilyen gépet. A leírás szerint 7 hétig, heti 1x kell használni. Most tartok a második kezelésnél. Sajnos eredményről még nem tudok beszámolni,mert ugye hetente kell borotválni és villantani,így ennyi idő alatt nem igazán nő ki a szőr ezért nem látom még az eredményt sem. Ha letelik a 7 hét,akkor ismét írni fogok.
Magam is sok helyen kerestem olyan fórumot és egyéb oldalt,ahol konkrét tapasztalatokat olvashatnék,de sajnos nem találtam semmit,ezért döntöttem úgy,hogy le fogom írni milyen eredményeket érek el ezzel a géppel. Hátha segít ez másoknak.
Én nem vagyok forgalmazó és érdekeltségem sincs ezért nem érdekem reklámozni a terméket. Ígérem,hogy őszinte és valós tapasztalataimat fogom megosztani. :)
Nos,ahogy ígértem itt vagyok a tapasztalataimmal.
Mindent úgy csináltam,ahogy a használati útmutatóban le van írva. Nekem rendkívül erős,fekete és sűrű szőrzetem van,a bőröm pedig fehér.
Szóval,az első 2 alkalom után még semmi változást nem tapasztaltam. A 3. kezelésnél láttam,hogy az erős fekete "fedőszőr" kezd ritkulni,már nem nő vissza mindenhol. A 7. kezelésre a fekete,erős szőr teljesen eltűnt,csak pihe szőr nőtt ki. Ezután elvileg havonta 1x kell fenntartó kezelést végezni. Kíváncsiságból nem szőrtelenítettem már egy hónapja semmivel,hogy lássam milyen is a valós eredmény. Sajnos azt tapasztaltam,hogy a fekete szőrből is nőtt vissza elég sok,de azért nem mind. Úgy összegezném,hogy 50%-os az eredmény.
Azt gondolom,hogy további villantásokkal jó eredményeket lehet elérni.
Mindazonáltal senki ne várjon csodát tőle és amit a leírásában ígérnek,az finoman szólva is túlzás.
Mivel az embernek sok "alvó fázisban" lévő szőrszála van,azt gondolom szükséges egy év,hogy láthassuk mi is lesz a móka vége.
Szóval I'll be back... :)
Sziasztok!
Ismét itt vagyok. Most már több mint két éve megvan a gépem.
Annyit tudok mondani,hogy ha valaki rendszeresen használja,akkor szuper sima lehet a lába. A kezelt területen az 5.-6. alkalomtól már szép,szőrtelen lehet a bőr. Nagy előnye,hogy nem gyulladnak be a szőrtüszők.
Fontos viszont tudni,hogy ha valaki abbahagyja a kezelést,akkor a szőr teljes egészében visszanő 1-3 hónap alatt. Ezt azért tudom,mert télen nem használom.
Én nem bántam meg,hogy megvettem,mert nyáron nagyon szép sima a bőröm. Hetente egyszer megéri rászánni az időt.
Viszont aki végleges eredményt ígér,annak ne dőljetek be.
Az előző hozzászólásomban azt írtam,hogy az eredmény 50%-os. Sajnos a hosszútávú tapasztalat azt bizonyítja,hogy ha nem használjuk,akkor 3 hónap alatt teljesen visszanő az összes szőr. Nem lesz ritkább,sem világosabb,sem gyengébb. Ugyan olyan lesz mint használat előtt volt.
De ha valaki annyit szenved a szőr miatt mint én,az tudja,milyen nagy dolog az,ha létezik egyáltalán olyan megoldás,ami mellett fenntartható a szőrmentes állapot.
:)
Sziasztok!
Esetleg akinek azóta van tapasztalata kérem írja meg.
Nekem nagy csalódás ez a gép. Azt kell mondanom hogy a szőr 10%-a tűnt el és már 2 hónapja használom. Lehet hibás gépet kaptam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!