Sophie12 kérdése:
Piros lett az arcom egy krém miatt. Miért?
Figyelt kérdés
15 percet rajtahagytam, apumtól kaptam, állitólag hidratáló. miután lemostam, borzasztóan piros lett az arcom és ég. el fog múlni holnapra? suliba.. ég is. help. mitől lehet és mit tegyek h elmúljon a vörösödés?2013. ápr. 10. 20:59
1/5 anonim válasza:
érzékeny vagy egy összetevőjére. Nekem egy arcmaszktól lett rákvörös a fejem és csípett, azonnal le is mostam, szerencsére aznap estére el is múlt a pirosság (bár nem is mertem rákenni a képemre semmit se!)
2/5 A kérdező kommentje:
akkor el fog múlni? vörös vagyok, mint a rák.
2013. ápr. 10. 21:06
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló is írta, valószínűleg allergiás reakció valamelyik összetevőre.
Elmúlik magától is, de rá lehet segíteni. Kalcium pezsgőtabletta nagyon jó ilyenkor, többek között aloe vera, kamilla is gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású.
Milyen krémről van szó egyébként? :)
4/5 randomgirlLOL válasza:
Allergiás reakció, vagy megromlott a krém. Én már jártam így, megromlott a patikai krém. Én hideg vízzel mostam meg az arcom, meg jegeltem (de óvatosan, hogy "ne fázzon meg" az arcüregem, érted).
5/5 randomgirlLOL válasza:
Ja, bocsi, újonnan vásárolt krém nem romolhat meg a jobb esetben. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!