Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kallos hajfestékkel tapasztalat?

Kallos hajfestékkel tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy valakinek van-e a fodrászkellékes Kallos hajfestékekkel tapasztalata. Ma láttam, gondolkodtam rajta, hogy veszek, mert nagyon jó árban van. Egyébként Londa, Wella, Alfaparf fodrászkellékes verziókat szoktam használni, de a Kallos egyéb hajápoló termékeit kifejezetten jónak találtam, így gondoltam ennek is adnék egy esélyt.

Valaki tudna véleményt mondani színhatás és tartósság terén? Főleg a vörös árnyalatok érdekelnének, de bármilyen véleményt szívesen fogadok :)

2013. ápr. 9. 16:04
 1/9 anonim válasza:
fodrászként azt tudom mondani, hogy nyugodtan próbáld ki, nem rosszabb, mint a Londa...sokfélét használtam, a vöröset is és jónak bizonyult!
2013. ápr. 9. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon régóta használom, én is, anyum is, nekünk bevált, olcsó és van olyan jó mint bármelyik másik fodrászkellékes cucc. Vörösből volt ibolyavörösem, annyira szerettem, igazi lilásvöröses vagány szín volt, persze a vörös az mindig kopik mosásoknál, ez is, de azért kb 3 hétig szép volt. Én szőkített hajra festettem, normális hajon talán tartósabb.
2013. ápr. 9. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor kipróbálom :)
2013. ápr. 9. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:

A fodrásziskolákban valahogy nem díjazzák ezt a márkát, a vizsgámra pl. nem lehetett ilyet vinni.

A másik: egy vendégem teljesen el volt ájulva, mikor nálam járt festésre. Hogy miért? Mert eddig ahhoz volt szokva, hogy a festék csípi a fejét (Kallossal festették neki azelőtt). Másik negatív kritika tőle: ha izzad, akkor is folyik a színes lé az arcán...na ez azért durva.

Nem mindegyik festék engedi a színét, az nem természetes, még a vörösnél sem. Keresni kell olyat, ami nem fog hajmosáskor és nem keni össze a kispárnát alváskor...

2013. ápr. 9. 19:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Megköszönném, ha mondanál olyan vörös festéket, ami nem engedi a színét hajmosásnál, és nem fogja be a párnát sem, mert ugyan 9 éve festem vörösre a hajamat, és ezalatt minimum 10 fodrászkellékes hajfestéket próbáltam ki, de eddig mind engedte. Érdekelne, hogy melyik márka az, ami nem. Előre is köszi :)
2013. ápr. 10. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Indolával dolgozom, és még nem kaptam visszajelzést arról, hogy fogna. :)
2013. ápr. 12. 14:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Hmm, elég olcsó ez az indola is, nem látom, mivel lenne jobb, mint pl. a londa ? (az is fog egyébként, és folyat)

Egyébként Bes és hasonlókkal is volt festve a hajam, ami szintén olcsóbb fodrszákellékes minőség, de az is fogott. Esetleg a fentiekről és a most említettekről tudnál véleményt mondani, hogy ezeknél mi a probléma/miért fognak? Nagyon érdekelne.

Mindenesetre most ki fogom próbálni azért a Kallost, annyi pozitív-negatív kritikát olvastam, hogy már fúrja az oldalamat, egyszerűen meglátom magamnak:)

2013. ápr. 13. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy szóval sem mondtam, hogy az Indola jobb, mint a Londa. Kb. egy kategória. A Best is használtam/használom még most is, de nem szeretem, mert nem lesz tőle jó a haj, ráadásul az őszhajfedésével sem vagyok elégedett.

Hogy miért van az, hogy az egyik festék fog, a másik meg nem? Ezt sem tudom, talán ha kémikus lennék és lenne egy laborom...:) Azt tudom csak, hogy nem kell beletörődni, mert ez nem automatikus velejárója a hajfestéknek! Tehát olyat kell választani, ami beválik. Az meg mindenkinél más és más.

2013. ápr. 13. 20:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! A bes-szel én sem voltam elégedett egyébként, szerintem túl gyorsan kopik (2 hét után már nagyon rossz színe volt általában).

A jövőben akkor sort kerítek az általad javasolt festékre is, most pedig kísérletezem a Kallossal (valószínűleg jövőhéten...:)

2013. ápr. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!