Kallos hajfestékkel tapasztalat?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy valakinek van-e a fodrászkellékes Kallos hajfestékekkel tapasztalata. Ma láttam, gondolkodtam rajta, hogy veszek, mert nagyon jó árban van. Egyébként Londa, Wella, Alfaparf fodrászkellékes verziókat szoktam használni, de a Kallos egyéb hajápoló termékeit kifejezetten jónak találtam, így gondoltam ennek is adnék egy esélyt.
Valaki tudna véleményt mondani színhatás és tartósság terén? Főleg a vörös árnyalatok érdekelnének, de bármilyen véleményt szívesen fogadok :)
A fodrásziskolákban valahogy nem díjazzák ezt a márkát, a vizsgámra pl. nem lehetett ilyet vinni.
A másik: egy vendégem teljesen el volt ájulva, mikor nálam járt festésre. Hogy miért? Mert eddig ahhoz volt szokva, hogy a festék csípi a fejét (Kallossal festették neki azelőtt). Másik negatív kritika tőle: ha izzad, akkor is folyik a színes lé az arcán...na ez azért durva.
Nem mindegyik festék engedi a színét, az nem természetes, még a vörösnél sem. Keresni kell olyat, ami nem fog hajmosáskor és nem keni össze a kispárnát alváskor...
Hmm, elég olcsó ez az indola is, nem látom, mivel lenne jobb, mint pl. a londa ? (az is fog egyébként, és folyat)
Egyébként Bes és hasonlókkal is volt festve a hajam, ami szintén olcsóbb fodrszákellékes minőség, de az is fogott. Esetleg a fentiekről és a most említettekről tudnál véleményt mondani, hogy ezeknél mi a probléma/miért fognak? Nagyon érdekelne.
Mindenesetre most ki fogom próbálni azért a Kallost, annyi pozitív-negatív kritikát olvastam, hogy már fúrja az oldalamat, egyszerűen meglátom magamnak:)
Egy szóval sem mondtam, hogy az Indola jobb, mint a Londa. Kb. egy kategória. A Best is használtam/használom még most is, de nem szeretem, mert nem lesz tőle jó a haj, ráadásul az őszhajfedésével sem vagyok elégedett.
Hogy miért van az, hogy az egyik festék fog, a másik meg nem? Ezt sem tudom, talán ha kémikus lennék és lenne egy laborom...:) Azt tudom csak, hogy nem kell beletörődni, mert ez nem automatikus velejárója a hajfestéknek! Tehát olyat kell választani, ami beválik. Az meg mindenkinél más és más.
Köszi a választ! A bes-szel én sem voltam elégedett egyébként, szerintem túl gyorsan kopik (2 hét után már nagyon rossz színe volt általában).
A jövőben akkor sort kerítek az általad javasolt festékre is, most pedig kísérletezem a Kallossal (valószínűleg jövőhéten...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!