Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ennyi festetés után nem teszi...

Ennyi festetés után nem teszi tönkre a melír a hajat?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és alapból barna szinű hajam van , aminek má sajnos nincs meg a természetes színe. vörös melíecsíkokkal próbálkoztam először majd jöttek a vörös és a csokibarna, ami fekete lett:( bemosók. most olyan barnafeketevörös hajam van és egyáltalán nem szép . abba kéne hagynom tudom, esteleg milyen megoldást tudnátok?? 2 nap mulva megyek fodrászhoz és rendbe szeretném hozni, szöke melirekre gondoltam amik elvonák afigyelmet de nemtudm .... pár tippet esetleg?
2013. ápr. 8. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Így is minden szín van a hajadban, ha még szőke is lesz benne akkor lesz csak igazán gáz. Főleg hogyha a szőke inkább csibesárga vagy narancssárga lesz majd a hajadon, mert valószínű az lesz. Inkább hagyd kikopni a festékeket, rá is segíthetsz c-vitaminos pakolással meg egyebekkel.
2013. ápr. 8. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:
...igazad lehet...és hogyha befestetem maradandó világosbarnára a hajamat ? az elvenné a csunya szint ??
2013. ápr. 8. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Colour B4 hajfestékeltávolítót és utána kenj rá egy szép színt.

Szőkét én sem tetetnék a hajadba, így is elég színes.

2013. ápr. 8. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
hát megpróbálkozhat a fodrászod egy sötét színnel, amivel az EGÉSZ hajadat befesti. A világosbarna hajfesték szerintem nem fedné el, főleg, hogy fekete is van a hajadban... Max ha leszívja, de bízd inkább rá, mint ilyen jött-mentekre, mint mi :D
2013. ápr. 8. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm majd kipróbálom :)
2013. ápr. 8. 21:04
 6/7 A kérdező kommentje:
egyébként a csokibarna hajszínező feketelett.:/
2013. ápr. 8. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csodálkozom rajta, hogy a csokibarna fekete lett. Én régen középbarnával mentem rá a hajamra és az is fekete lett :/ Volt ám meglepődés.
2013. ápr. 9. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!