Colour B4 hajfesték eltávolító?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A hajamat, kb. 10 hónapja festem (elején még csak hennával), először világos vörösre, majd egyre sötétebb árnyalatokba ment át. Nemrég úgy gondoltam szeretném vissza az eredeti szőkés-barna hajam, ezért vettem olyan hajfestéket, ami kiszőkíti. Hiba volt, most eléggé foltos a hajam, a teteje szőkés, alatta vörös, utána megint szőkés, belül meg vörös. Gondoltam kipróbálom ezt a hajfesték eltávolítót. Elég drága, de szerintetek megérné? Ha nem, mint csináljak a hajammal? Fodrász nem vállalja a leszivatást. Ötlet?:(2013. ápr. 7. 17:17
1/2 anonim válasza:
A hennát nem távolítja el. Ahol kiszőkített részt meg főleg nem. Szóval felesleges, ezt már elrontottad.
2/2 anonim válasza:
Fesd be feketére, és hagyd lenőni.. Jobbat nem tehetsz.. Nekem az agyonszőkített hajamra bevált.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!