Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon csúnya vagyok, így...

Nagyon csúnya vagyok, így lehet valaha barátom?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 20:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
NEM AKSROK PASIZNI!de nem tudom elképzelni
2009. szept. 21. 21:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, 13 évesen pont így gondoltam, de azóta kikúpálódtam:)és mindez olyan jól sikerült, hogy minden szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy annyi pasim lehetne amennyit csak akarok!:) Sokat fogsz még alakulni, szépülni, egyre figyelj oda: sose hanyagold el magad! L23
2009. szept. 21. 21:35
 13/23 anonim ***** válasza:
háát én is ettől féltem, mert olyan az orrom, mint a konnektor, elég gáz:((( és ha tükörbe nézek, csak ezt látom, de egy állati helyes férjem van
2009. szept. 21. 23:15
 14/23 anonim ***** válasza:
az ilcsi fekete szappan rendbeteszi, illetve NO chips, cola
2009. szept. 21. 23:16
 15/23 A kérdező kommentje:
egyiket se szoktam enni colát nem szeretem túl mű az íze és a chipsről is leszoktam tavaly óta.De tavaly még előfordult, hogy ettem párszor...
2009. szept. 22. 06:35
 16/23 anonim ***** válasza:

A bőrgyógyász ad egy kis löttyöt és olyan szép lesz a bőröd mint kiskorodban másfél hét alatt :)

13 évesen te még kölyök vagy, inkább az a nem normális ha van ilyenkor barátod, mert 13 évesen még azzal a minimális hormontermeléssel alig-alig van szerelem...

Mert a szerelem a hormonok játéka...

És nem hiszed el, de annyira ronda nők vannak, akiknek férjük is van...

Osztálytársam például, oké annyira nem ronda de hatalmas segge van alaktalat pacák az ajkai, a bőre is ramaty, de már túl van a 20. barátján is 16 évesen...na ilyen ne legyél...egyfolytában nyomul...és azt mondja hogy szerelmes valami srácba, de talán 3-szor látta az utcán, semmit sem tud róla, annyi, hogy láttad és kész...na a szerelem nem így működik...

Mellesleg a fiúknak gimiben inkább szex kell, de feleségnek már nem olyat keresnek aki olyan szép, hogy túl van rajta a fél város...

2009. szept. 22. 15:44
 17/23 A kérdező kommentje:
Nyugi ilyen 100 hogy nem leszek, de még csak beszélgetni sem beszélgetek fiukkal.és nem tudom elképzelni hogy valaki majd kedvelni fog mert se szép nem vagyok se a belsőm sem jó vagyis olyan jelentéktelen vagyok!
2009. szept. 22. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is ilyen voltam, 17 évesen találtam meg a párom. Lesz neked is barátod, ha ismerősöm tudod párt szerezni magának ( ő szinte már férfi mint nő, nagy sör hassal, férfias arccal, trágár beszéddel), akkor te is.

Nem kell siettetni.

2009. szept. 22. 22:21
 19/23 anonim válasza:
42%

Szia!

Véleményem szerint nem kellene ennyire elkeserednek, egy folyamatosan pörgő spirálban feküdnöd, nem kellene hagynod, hogy az a bizonyos belső "hang" leromboljon, visszarántson Téged! A többiekkel se foglalkozz, mert ha mindenki foglalkozna mindenkivel, akkor kb. a diliházban kötne ki!

Ehelyett azt vedd észre, hogy nem te vagy a legszerencsétlenebb ember a földön, hogy vannak, akik az életüket adnák azért, hogy csak az esztétikai problémájukról legyen szó! Manapság annyi pitiáner hülyeségen tudnak fennakadni az emberek, hogy az már fáj.. a röhögéstől! Már elvesztették az élet valódi értékét, a SZÉPSÉG, az a legmúlandóbb valami, amivel csak találkoztam! Nem egy olyan embert láttam, aki tegnap szép, de holnap csúnya lett... úgyhogy ez sem olyan biztos, hogy aki szép, az az is marad! Pl. elég ha autóbalesetet szenved és teljesen elroncsolódik az arca, vagy megég.. stb. Szóval, ez nem olyan biztos dolog, csak azt hisszük! Szerintem ezzel a szépséggel is óvatosan kellene bánni, mert könnyen elveszíthető.. Másrészt meg vannak, akiknek sokkal súlyosabb problémákkal kell szembesülnie, mint a rák vagy valami pszichés betegség, ami csak vegetációra állítja be az adott személyt!

Az az igazi kín, nem a csúnyaság elszenvedése.. ami nem látszik, az sokkal rosszabb!! De mégis többet vigasztalnak nyafogó-gépeket az igazi szenvedők, mint akik csak sajnáltatják magukat, mert aki igazán szenved, az sosem beszél róla és nem nyafog.. hanem még úgy is mosolyog és tudja élvezni az élet szépségét! DE belül nem tudod, milyen kínokat él meg..

És különben is - már bocs -, de ha kövér vagy, mért nem fogysz le?? Mindenhez áldozat kell, a szépek sem maguktól azok, ahhoz is kell munka, hogy olyan legyen, amilyen!!

Áldozat nélkül még senki sem ért el semmit! Továbbá sokat sportolj, rendesen étkezz, egészségesen!!! Sminkeld magad, szedd ki a szemöldököd, ápold az arcod, válaszd ki a hozzád illő csinos frizurát, ruhát.. és woállá.. mindjárt más lesz!! Szépen fokozatosan... sok sikert!!

Még valami, nem biztos ám, hogy ronda vagy.. a kövérség mindenkit elcsúnyít!!! DE nem biztos, hogy a karaktered olyan csúnya...csak szeretnek erre hivatkozni!!! KÖVÉR VAGY, nem csúnya!!!! Tegyél ellene, vagy még élsz bánni fogod, hogy nem adsz le pár kilót és nem veszed irányításba a külső ápolását!

Csak magabiztosan!!

Üdv. Kateryna ;-)

2009. okt. 2. 03:05
 20/23 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy kövér vagyok?A szemöldököm így is elég vékony, nem fogom szedetni mert tényleg olyan mintha lenne szedve...
2009. okt. 2. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!