Lányok, milyen gyakran kenitek magatok testápolóval?
Hetente vagy kéthetente ha elfelejtem. Nem szokott kiszáradni a bőröm :)
De garnier testápolóm van
Nekem sajnos nagyon érzékeny a bőröm, és hajlamos nagyon kiszáradni. Ez az ekcémám miatt van és ezért nekem muszáj hetente legalább 3-4x bekennem magam. Most pl. balea száraz bőrre való testápoló tejet használok, ez eddig jónak tűnik. Jó sűrű, jól ápol, puhítja a bőrt, viszont nagyon nehezen szívódik be. Viszont előny, hogy ezzel elég heti 2x is kenekednem.
Télen, a hideg és a fűtés miatt muszáj tartalmas, nehezebb krémeket is használnom, mert tapasztalataim szerint ezek jobban hidratálnak, mint a könnyed, vizes alapú, gyorsan beszívódó társaik. Nyáron azonban a napsütés hatására nagyon jó a helyzet, nem olyan száraz a bőröm, nincs semmi bajom, így ilyenkor csak könnyed, egyszerű krémeket használok. Nagyon szeretem pl. a Sun Ozon napozás utáni testápolóját nyáron! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!