Mivel tüntethetem el a bikinivonal szőrzetet úgy hogy nem pattog ki és nem nől vissza hamar?
A gyantától bevérezhet a felület, mert nagyon vékony a bőr. A lézeres (IPL) kezelés pedig nem mindenkinél hatékony, garanciát pedig nem vállalnak. (Kb. 70%-nál igen, 30%-nál nem.)
Tehát biztosan hatékony, fájdalom- és sérülésmentes, ugyanakkor igazán tartós megoldás sajnos nincs.
A "nől" pedig tájszó, a "nő", "növekszik" tájnyelvi alakja.
Mrs. White: A cukorgyanta is kitépi a szőrszálat, nem? Akkor mitől fájdalommentes?
Szerintem a legjobb egy jó, megbízható IPL-est keresni, akinek jó a készüléke. Még ha többe is kerül.
Nekem szerencsém volt, kuponon jutottam egy jóhoz (utólag jöttem rá, mekkora zsákbamacska volt, és hogy szerencsém volt). Szóval kuponakcióval sokkal olcsóbban is kijöhet, de jól nézz utána a szolgáltatónak!
"A "nől" pedig tájszó, a "nő", "növekszik" tájnyelvi alakja."
Igen. Tehát nem helyes alak. Egy szótárban sem fogod megtalálni...
Olvasgass egy kicsit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__42915-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!