Vörös és barna hajjal kapcs. Kérdés. Milyen lesz? (bővebben lent)
A kérdésem az lenne,hogyha egy festett sötétbarna hajra ráfestenék egy világosvöröset (mondjuk loreal 743-asat), valamint egy természetes barna hajra festeném ugyanezt a színt,akkor milyen színeket kapnék? mennyire fog be egy ilyen vörös festett sötétbarna és természetes középbarna hajat? Marad barna,és napfényben vöröses fénye lesz,vagy rendesen befogja?
ilyen a barna
ilyen a világosvörös
köszönöm :)
Festett sötétbarna: nekem nem fogta be csak a tövénél, itt-ott foltos lett. előtte le kell szívni a hajad hogy szép legyen.
Természetes/középbarna: első festét: palette mahagóni hajszínező.... vörös lett:) és nem csak ha rásütött a napfény. intenzíven, pedig ez még a vörsesbarna hajfesték volt.
köszi :)
én pont hogy azt szeretném,hogy ne legyen vöörös,csak ha rásüt a napfény. :)
Erre irányult a kérdésem, hogy mennyire ütne el a töve meg a barnára festett vörös, mert átmenetet szeretnék,csak nem fejtettem ki bővebben.
Én nekem ez a vörös tettszik. :) volt már ilyen a hajam.
Jójó csak azt írtad hogy azt szeretnéd hogy akkor legyen olyan ha rásüt a fény.
Na de ha ezt az árnyalatot szeretnéd:
Szőkítő majd festés. Először szinte biztos hogy helyenként nem lesz egyszínű de a 2.-3. festésnél már jó lesz:)
Ezzel az árnyalatú festékkel szeretném befesteni a hajam,és azt szeretném,ha megmaradna barná,csak mikor rásüt a napfény,vörösesen csilogjon.
Azért így tettem fel a kérdést,mert akkor lesz befestve,mikor már kellő képpen le lesz nőve a töve (a természetes középbarnámra)és arra voltam kíváncsi,ha az egész fejemet bekenem ezzel a vörössel,mekkora lesz az eltérés ott ahol a festett barnára kentem rá,és ott,ahol a természetes barnára.
lehet hogy először is igy kellett volna leirnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!