Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy nekem is...

Mit csináljak, hogy nekem is ilyen szép nagy dús hajam legyen mint a sztároknak? Ők mit csinálnak vele? Ti mit ajánlanátok rá (valami hajpakolást, spray-t. )?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 5. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A sztároknak sem olyan ám a hajuk a hétköznapokban, ha nem veszi kezelésbe egy jó fodrász. Persze vannak alapból mázlista dús hajú lányok. Ha neked alapból, lapos vékony szálú és kevés hajad van, akkor csinálhatsz vele bármit, nem lesz olyan, mint a képeken. Kivéve, ha nem szárítod be minden reggel. Ezekre a hírességekre ne nagyon alapozz haj terén. :)
2013. ápr. 5. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
ha minden reggel beszárítom akkor jobb lesz?
2013. ápr. 5. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy kis póthaj ide, egy tincs oda..
2013. ápr. 5. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én ezek közül egyiket sem látom igazán dúsnak.
2013. ápr. 5. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam olyasmi hajat, mint a képek közül Miley Cyrusnak, hogy hajvasalóval vagy hajsütővassal begöndörítem és teszek rá göndörítős hajhabot meg egy kis lakkal fixálom. Ha nincs kedvem ezzel szenvedni, akkor hajmosás után törölközőszáraz hajamra göndörítőhabot rakok. Jól beledörzsölöm, előrehajtom a fejem és habos kézzel felnyomkodom a hajvégeket. Mikor megszárad, akkor jó dús lesz.
2013. ápr. 5. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és még esetleg a tövét feltupírozhatod. Bár én azt nem szeretem, mert törik tőle a haj.
2013. ápr. 5. 18:10
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. ápr. 5. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!