Csuklómra szeretnék 1 kis fecskét nagyapám emlékére, de félek a fájdalomtól és hogy ez miatt nem találok munkát! Szerintetek?
Nekem nincs tetoválásom, de az ismerőseim szerint egyáltalán nem vészes a fájdalom, ki lehet bírni azt a kis időt, főleg hogy utána egész életedben ott lesz.
A munka már neccesebb, bár manapság egyre toleránsabbak, egyre több embernek van tetoválása. Viszont még mindig hallok olyat valóban, ahol tilos a tetoválás. Azon nem gondolkoztál, hogy olyan helyre rakd, ahol nem látszik munka közben? Pl. a lapockádra, bokádra...
Nézd....nagyapád szeretné ezt?
Tudod a fájdalomtól nem kell féni, nem vészes! De akarod e ott mindig? Ott nem tudod takarni szinte sohasem. Sajnos sok munkáltatót még mindig zavar. Mész majd orvoshoz, szülőire és értekezletre...:) én 35 vagyok 2 tetkóm van, de a csuklómra nem tetetnék. Gondold át nagyon!
Miért akarjátok ennyire lebeszélni? Ha ő ezt eldöntötte, akkor ne szóljatok már bele szerintem.
Barátnőm tetováltatott, a vádlijára. Azt mondta, hogy kellemes csalódás volt, annyira be volt tojva a fájdalomtól, hogy amikor nekikezdtek, akkor jött rá, hogy ez nem is olyan vészes, mint amit elképzelt. A csuklón vékony a bőr, és szerintem fájdalmasabb, mint egy vádlin. De egy icipici tetkót ki lehet bírni, bárhova csinálják. De talán olyan helyre kellene csináltatnod, ami nem mindenki szeme előtt van. Esetleg a bokád fölé, de nem kívülre, hanem a belső felére? Vagy a tarkódra? Bár ott nem láthatod a tetkót...
22/N
Csuklón alig van idegvégződés, ha megcsíped nem is érzed
A munkáról meg annyit hogy egy elektronikai gyárban ahol átlagban 20-45éves dolgozók vannak és a nagyfőnökök lesz*rják hogy milyen tetkód van és milyen ékszered, egyik csaj irodában van és mellette papírmunkával foglalkozik, és a nyakán van tetoválás, akkor az alkarján és kézfején
Nyugodtan belevághatsz, elmúlt már a kommunista időszak, ha meg mindig takargatni akarod, akkor bele se vágj mert magadat csapod be
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!