Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avonos hajvégápolóról mi a...

Avonos hajvégápolóról mi a véleményetek? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Semmit sem ért.
2013. ápr. 4. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bevált, mindegyiket szeretem.
2013. ápr. 4. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, hogy bevált, az még nem használt jót:) vagy nem volt semmi baja a hajának:) MATRIXot vegyél Moringa olajat, vagy sleek olajat. L'oreal mistyc olaj is kitűnő, de az drágább...
2013. ápr. 4. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is bevált :)
2013. ápr. 4. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Használom már jó ideje nem vettem észre semmi változást.
2013. ápr. 4. 20:46
 6/8 A kérdező kommentje:
És könnyebben fésülhető lett a hajatok?
2013. ápr. 4. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Nekem sokkal könnyebb fésülni tőle, pedig nagyon dús a hajam és extra hosszú. Az igaz, hogy nem töredezett, szóval nekem ez teljesen megfelelt rá.

2013. ápr. 4. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én keveset használtam mert vettem Pantent, még is csak jobban bízok benne. Tehát, az avonos hajvégápoló olajat pedig odaadtam a hugomnak akinek szörnyű a haja, folyamatosan festi, nincs pénze fodrászhoz menni, és senki nincs a közelébe aki vágja neki. elég töredezett volt neki és szálkás, meg kócos stb és használta ezt az olajat 2-3 napig és mondta hogy sokkal szebb lett. könnyebben kezelhető és nem olyan kesze-kuszás. tehát ebből kiindulva jó termék, meg amikor én használtam néhányszor nekem sem volt rossz érzés tehát nem tudok róla rosszat mondani.

Másik ismerősöm is csak dicsérni tudja, de ő nem csak a végekre használja hanem majdnem a teljes hosszt bemasszírozza vele.

Nem vesztesz semmit ha kipróbálod, nem olyan drága és nagyon sokáig elég mert hogy használtam egy hétig min 1x és nem látszott semmi hogy kevesebb lenne az üvegben :)

2013. ápr. 7. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!