Szerintetek milyen hajszín állna jól? (Kép továbbiakban
)
Figyelt kérdés
Most kifakult sötétszőke hajszínem van (festett). Nagyon gondolkodtam már a Hayley Williams-os vörösre ,vagy a mahagónis lilás vörösre , de az a baj hogy elég csúnya arcom van ,nagy orral és a vörös az nagyon kiemelné ezeket a hibákat. Szerintetek ? (voltam már ultra világos szőke is azzal az volt a gond hogy a bőrszínemhez nem illett. A szemem színe zöld.
(tudom hogy nem vagyok egy világszépe , ezért kérlek a rossz indlatú megjegyzéseket mindenki tartsa magában, köszönöm) .
Szerintem jól állna egy rézvörös vagy egy vöröses szőke, de csak akkor ha használnál alapozót, korrektort, mert a vörös kiemeli a bőrhibákat. [link]
A barna is jó választás lehet.
2013. ápr. 4. 13:04
12/16 anonim válasza:
Nem látom jól a szemed színét de kékre tippelnék úgyhogy a sötétbarna ill. a fekete lenne a legjobb választás szerintem mert a sötét haj kiemelné a szemedet, a világosabbal szerintem pedig olyan átlagos lennél
2013. ápr. 4. 13:38
13/16 anonim válasza:
Én mindenképp világosbarna hideg árnyalatot választanék!
2013. ápr. 4. 14:14
14/16 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, mint az utolsó. :) Szerintem is jobb lenne egy csoki vagy sötét barna, de feketét ne. Én is voltam már szőke meg vörös is, de a barna az, ami tényleg szépen kiemelte a világos zöld szemem.
2013. ápr. 4. 14:14
15/16 anonim válasza:
Egyetértek a legtöbb előttem szólóval!:) Barna vagy vörös.. Tuti jó lenne!:) De amúgy nem csúnya az arcod, csak rengeteg a pattanásod..:/ Az enyém ennél rosszabb volt, de elmentem bőrgyógyászhoz és már nyomuk sincsen a patiknak!:) Tudom, hogy ez nem ide való volt, de szerintem érdemes lenne elmenned, és akkor már bátrabban próbálnál más hajszíneket is, mert nem látnád magad csúnyának!:)
2013. ápr. 7. 02:33
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Narcho :)
Igen tudom :/ Már kezelés alá vettük a pattanásokat :) Remélem nemsokára el is tűnnek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!