Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt hallottam, hogy valaki...

Azt hallottam, hogy valaki úgy tisztítja az arcát hogy bekenni fogkrémmel és vár egy kicsit utána lemossa. Ez hasznos? Mire jó? Valaki próbálta már?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmiképpen.A mentol irritál és nagyon szárít is.Kipirosodhat,érzékeny lehet tőle.
2013. ápr. 3. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogkrém az nem jó. Citrommal és cukorral a legjobb arcot tisztítani! Jó sima lesz utána a bőröd.
2013. ápr. 3. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
a fogkrém legfeljebb helyileg jó pattanás leszárításra. Multkor jött hozzám egy tini lány hogy egész éjjel rajta hagyta egész arcán a fogkrémet, szépen lemarta neki, tiszta vörös hámló volt az arca.... Küldtem is tovább a bőrgyógyásztra. Ne csináld mert nem az arcbőrre van kitalálva, irritálja és bontja az arcbőrt, emiatt ki van téve a kórokozók elszaporodásának. Haználj tonikot, arctejet, vagy speciális szappant.
2013. ápr. 3. 14:50
 4/4 anonim válasza:
Én is szoktam éjszakára fogkrémmel kenni az arcomat. egesz arcot tényleg nem szabad, viszont arra, hogy pattanásokat leszáríts vele tényleg jó.
2013. ápr. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!