Azt hallottam, hogy valaki úgy tisztítja az arcát hogy bekenni fogkrémmel és vár egy kicsit utána lemossa. Ez hasznos? Mire jó? Valaki próbálta már?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 14:21
1/4 anonim válasza:
Semmiképpen.A mentol irritál és nagyon szárít is.Kipirosodhat,érzékeny lehet tőle.
2/4 anonim válasza:
Fogkrém az nem jó. Citrommal és cukorral a legjobb arcot tisztítani! Jó sima lesz utána a bőröd.
3/4 anonim válasza:
a fogkrém legfeljebb helyileg jó pattanás leszárításra. Multkor jött hozzám egy tini lány hogy egész éjjel rajta hagyta egész arcán a fogkrémet, szépen lemarta neki, tiszta vörös hámló volt az arca.... Küldtem is tovább a bőrgyógyásztra. Ne csináld mert nem az arcbőrre van kitalálva, irritálja és bontja az arcbőrt, emiatt ki van téve a kórokozók elszaporodásának. Haználj tonikot, arctejet, vagy speciális szappant.
4/4 anonim válasza:
Én is szoktam éjszakára fogkrémmel kenni az arcomat. egesz arcot tényleg nem szabad, viszont arra, hogy pattanásokat leszáríts vele tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!