Ki mivel serkenti a hajnövekedést?
Egészséges élettel. :D
De komolyan, normális és egészséges ételek, tea, futás, normális alvásidő (tehát időben és eleget), néha élesztőt eszem (ez pattanások ellen is jó, de inkább a hajamnak tett eddig jót...).
Ilyesmi.
Tojássampont használok minden mosásnál (heti1x)
Recept.
2 tojás
1 citrom leve (vagy 4 ek.citromlé)
illóolaj (ha lehet nem szintetikus)
És hajnövesztő hajpakolást havi 1x..
2 tojás
1 citrom leve
2 ek. ecet
fél csomag szalalkáli
és annyi őrölt kávé, hogy masszásodjon és ezt egy órára felkenem a hajamra..
Vitamin pótlás: vas B- A- vitamin
Külső ápolás: én a herbaliaban kapható termékeket prefelálom a drogériában kaphatók helyett. Számomra a Tulasi hajhullás elleni kréme esküszöm: úgy kell alkalmazni mint egy haj festéket. A tövére kell kenni es én egy éjszakát fent hagyom ezen kívül a Dabur vatika haj olajat is használom persze felváltva, ez kifejezetten haj növekedést elősegítő olaj amely rengeteg kokuszolajat tartalmaz, mielőtt ezt használtam volna, natur kokuszolajat kentem a hajamra hajmosás előtt, de azt nem akarta felszívni a hajam, viszont a Dabur Vatika tartalmaz olyan anyagokat amely segít beépíteni a vitaminokat a hajba.
2 dolog amit fontosnak es evidensnek tartok a haj ápolás terén a fejmasszázs ujjbeggyel nem körömmel, s mértékkel alkalmazni az ápoló szereket.
Plusz hajvasaló és hajsütő vas kerülése, tippeket YouTuben keress hogyan formázhatod, ezek nélkül. ("heatless hairstyle" keresési címke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!