Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek baj ha már most...

Szerintetek baj ha már most festem a hajam? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még korai lenne, de utálom a jelenlegi hajszínem. Régen aranyszőke hajam volt, ami mostanra sötét szőke lett. Szeretném befestetni legalább újra aranyszőkére. Egészen biztosan jól állna, többször is mondták, de félek amiatt, hogy az osztálytársaim esetlegesen ler*bancoznak(holott nem hinném, hogy tisztában lennének a szó jelentésével) miatta. Én nagyon szeretném, de mások véleménye is számít.Köszi előre is a válaszokért. :)) 14/L

2013. ápr. 2. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi évesen én melíroztattam:)
2013. ápr. 2. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ x) Gondokodtam rajta hogy melíroztatom, de nekem nem tetszik úgy a hajam.Nem sokkal, két, talán három árnyalattal kellene csak világosabb haj, nem feltétlen aranyszőke.Csak hogy legyen egy rendes, szép színe :))
2013. ápr. 2. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
A sötétszőke is szép szín. Nem is az a baj hogy fiatal vagy, hanem hogy világosabbra fested és a lenövés már 1-2 hét után rondán látszani fog, pedig olyan hamar még nem szabad újra szőkíteni. A természetes hajszíne mindenkinek jól áll, kizárt hogy nem.
2013. ápr. 2. 22:51
 4/7 anonim válasza:
szerintem fesd. attól még nem leszel ribanc...
2013. ápr. 3. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed korainak, akkor nem az, mások véleményével meg ne törődj. Viszont ápolgasd, hogy később is szép maradjon :)
2013. ápr. 3. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen hidrogéneztettem a hajam... Bár megbántam és már visszanövesztettem az eredeti sötétszőke hajam.. De nem az emberek miatt bántam meg, hanem azért mert tönkretette a hajam.. Egyébként az emberek imádták.. A legtöbben azt mondják a mai napig, hogy fessem vissza..:)

17/L

2013. ápr. 7. 21:12
 7/7 anonim válasza:

Nekem egész világosbarna a hajam, 15 éves koromban először bemelíroztattam, majd következő alkalommal teljesen kiszőkítettem. 2 évig szőke volt a hajam, de már nagyon megbántam. Jelenleg 20 éves vagyok, már 2 éve nem festetem a hajamat, de még mindig látszik rajta (főleg a végén), hogy a szőke festék, hidrogén mennyire tönkretette. Amellett, hogy rossz állapotba került tőle a hajam, rettenetesen elvékonyodott, már nagyon bánom, hogy szőkére festettem.

Mint írták, ha világosabbra festeted, mint az eredeti hajszíned, akkor 2-3 hét után már látszik a lenövés és az nagyon csúnya. Én a helyedben inkább bemelíroztatnám, de inkább hagynám úgy, ahogy van, biztosan az is jól áll. Senkinek nem ajánlom a szőkítést, mert hosszútávon nagyon tönkreteszi a hajat.

2013. máj. 14. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!