Szerintetek baj ha már most festem a hajam? Bővebben lent.
Én 14 évesen hidrogéneztettem a hajam... Bár megbántam és már visszanövesztettem az eredeti sötétszőke hajam.. De nem az emberek miatt bántam meg, hanem azért mert tönkretette a hajam.. Egyébként az emberek imádták.. A legtöbben azt mondják a mai napig, hogy fessem vissza..:)
17/L
Nekem egész világosbarna a hajam, 15 éves koromban először bemelíroztattam, majd következő alkalommal teljesen kiszőkítettem. 2 évig szőke volt a hajam, de már nagyon megbántam. Jelenleg 20 éves vagyok, már 2 éve nem festetem a hajamat, de még mindig látszik rajta (főleg a végén), hogy a szőke festék, hidrogén mennyire tönkretette. Amellett, hogy rossz állapotba került tőle a hajam, rettenetesen elvékonyodott, már nagyon bánom, hogy szőkére festettem.
Mint írták, ha világosabbra festeted, mint az eredeti hajszíned, akkor 2-3 hét után már látszik a lenövés és az nagyon csúnya. Én a helyedben inkább bemelíroztatnám, de inkább hagynám úgy, ahogy van, biztosan az is jól áll. Senkinek nem ajánlom a szőkítést, mert hosszútávon nagyon tönkreteszi a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!