A L'oréal efassor hajradírt érdemes megvenni ha az eredeti hajszínemet szeretném visszakapni? Vagy esetleg tudnátok ajánlani más hajradírt?
Nem árulok el titkot, amikor azt mondom: az Effasor sima szőkítőpor. Tehát annyit várj tőle.
Amit az előttem szóló ajánlott, az teljesen más módon működik, ráadásul a haj saját pigmentjeit nem bontja le - ellentétben a szőkítőporral, és az Effasorral...
Feketéből szőkét még fodrásznak is kihívás csinálni, egyszerre nem is szokott sikerülni a haj tönketétele nélkül, úgyhogy csak türelem!
Az Effassor nem hajradír, ahogy előttem is írták, ez szőkítőpor. Abból sem egy jó fajta.
Inkább a c-vitaminos világosítást ajánlom a feketére. Azzal szebb eredményt kaphatsz és kíméletesebb más módszereknél.
az efassorhoz még nem volt szerencsém, nekem viszont a color b4 vált be, dm-ben lehet kapni. sötétbarna volt a hajszínem és leszedte világosszőkére szépen. Az meg ne riasszon el hogy milyen kikötések vannak a használati utasításban (pl azt írja szőkített hajra nem hatásos: nekem 4szer lett szőkítve a hajam fél éve és ugyanúgy kiszedte mint abból a részből ahol már egészséges volt)
ráadásul csak a hajam alsó 3-4 centijét vágta tönkre (ami ugye szőkítve is volt) a többi ugyanolyan puha és egészséges mint volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!