Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, akiknek hullik a...

Lányok, akiknek hullik a hajuk. Be meritek festeni?

Figyelt kérdés
Én félek, hogy még jobban fog hullani a festéktől. Tehát konkrétan csak arra lennék kíváncsi, hogy akinek hullik a haja festi-e és jobban hullik e tőle? Régebben amikor még nem hullott festettem én is, de már nem merem.
2013. ápr. 2. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem azt monták, hogy a festék miatt hullik, de azért festetem :))

Szerintem nem fog jobban hullani, bár nmtom_ én vasalom is és nagyon hullik szal annyira biztosan nem mint Nekem !!

:D:D

2013. ápr. 2. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Részben azért is hagytam abba a festést, mert bár kemény 2 havonta kentem be a hajam, iszonyat roncsolta, nagyon száraz, töredezett volt, bármit is kentem rá (nem vasaltam sosem, nem szárítottam, így semmi más nem roncsolhatta). Aztán ősszel elég durván utolért az őszi hajhullás, ennyi hajam még sosem hagyott el, kb a fele az alap hajmennyiségemnek. Azon kívül egy nyár alatt 3x mentem fodrászhoz, mindháromszor 5 centit vágtak a hajamból, annyira tönkre volt menve. Ezért döntöttem úgy, hogy váltok, mert ez nem állapot, annak ellenére, hogy fodrászkellékesben vásárolt festéket használtam, eredetileg Alfaparfot, de tavaly januárban Londára váltottam.

Novemberben volt utoljára festve a hajam hagyományos festékkel, január óta hennázom. A sok kis babahaj és az, hogy a hajam közel sem olyan száraz és töredezett, mint volt, magáért beszél. Igaz, december 3-án voltam még hajat vágatni, épp egy keveset, de azóta nem is törik a hajam, pedig ennyi idő után már elég csúnya szokott lenni.

2013. ápr. 2. 17:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Amikor festettem nagyon egészséges volt a hajam. mióta nem festem, törik, hullik...bár lehet nincs összefüggés..
2013. ápr. 2. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Én színezem, és minimálisan hullik. Vegyél hajerősítőt, dm-ben 1000 Ft a dm márkájú, és elvileg sokkal jobban hat, mint bármilyen márkás revalid, biovanne+, stb.
2013. ápr. 2. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Nem semmi amiket ide írtok.....először is, nagyon sok mindentől hullhat a haj. Napi 100 szál NEM GOND, természetes!

Hullhat gyulladástól (nőgyógy, fog, mandula, fül...stb...) ha eü szinten minden rendben, akkor jön a festék. Milyen színű? Ha fekete, akkor nincs több kérdésem, mert a legtöbb méreg abban a színben van. Válts sötét barnára! Nem mellesleg az olasz Alfaparf festék olyan erős, hogy a rozsdás kerítést is befogja...és 20 év múlva egy szál hajad sem lesz! A Londa egy fokkal jobb, egyel....európai, vagy észak amerikai festéket vegyél, ha te európai ember vagy. A te hajad nem full vastag, mint az olaszoké....Ha nem kell világosítani, akkor tartós hajszinezőt vegyél, ne festéket! A L'oreal - INOA a MATRIX color sync, a Schwarzkopf - essensity JÓÓÓ! A többieket felejtsd el. De nem lenne gáz, ha egyáltalán nem festetnéd a hajad....az nem árt a legjobban :) ha kérédsed van, csak privibe, mert nem sokat vagyok itt....

2013. ápr. 2. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Köszi 5-ös, de nem írtál újat :)
2013. ápr. 2. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmnek nagyon hullik a haja, L'Oreal Castingot használ, valamelyik sötét árnyalatát. Nem múlt el a hajhullása, de nem is lett rosszabb. Nekem sosem hullott és ettől a színezőtől sem kezdett el, én a 734-est használom belőle évek óta. Nekem bevált ez a színező, nem váltanék festékre.
2013. ápr. 2. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok. A 5-ös válaszolótól (nevezett gtar) a következő üzenetet kaptam:

" Nem igazán értem.....ha kérdez valaki valamit.....(TE) más meg válaszol rá (ÉN)a tudásához mérten maximális pozitív hozzáállással, akkor miért kell így válaszolni? Nem írtam semmi újat? Igazából a lényeget nem írtam le. Egy barom, aki a hulló haját festeti. Nem írtam semmi újat? Olyan sötét vagy a hajfestéshez, mint az éjszaka. Remélem kopasz leszel valami gagyitól:) vagy már az vagy? Ha javasolhatom 35% hidrogént használj töményen, többet nem fog hullani:)"

Nem válaszolok neki, mert az ilyenre reagálni sem érdemes, a kedves delikvens saját magát minősítette maximálisan, ugyanakkor gondoltam belinkelem, lássátok Ti is, hogy miféle emberek írogatnak itt. Ebből is látszik, hogy sajnos nem minden válasz jön segítő szándékkal :(

2013. ápr. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!