Ha a gyantát fel melegítettem és nem használom el az egészet, akkor a későbbiekben ( akár több alkalommal ) használható e még? 16/L
Figyelt kérdés
Most gyantázok elsőnek.
Nagyon fájdalmas?
2013. ápr. 2. 15:32
1/3 anonim válasza:
Többször is felhasználható, amíg el nem fogy.
Bele kell jönni, nekem például már nem fáj. A lényeg, hogy jól nyomkodd bele a papírt a gyantába a lábadon és jó gyorsan rántsd le a papírt, lentről felfelé.
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon fájdalmas volt. Igaz nem a lábomon csináltam, és csak azért scináltam magamnak, mert nagyon kellemetlennek éreztem, hogy elmenjek intim gyantáztatásra, és nekem nagyon fájt. Lehet, hogy bele kell jönni, de én nem hagytam rá magamnak alkalmat. magamnak már nem csinálom egyáltalán, a lábomon sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))
2013. ápr. 2. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!