Milyen pakolást lehet egész éjszaka (8 óra hossza) a hajon hagyni?
Figyelt kérdés
Nincs itthon ricinusolaj,azt szoktam feltenni estére. Kávés hajpakolást szerintetek fent hagyhatom éjszaka(sötétíteni szeretnék picit természetesen)? Tisztában vagyok vele hogy nem egészséges ennyi ideig bedunsztolni a fejet,de ha ritkán történik meg ,igazán jót tesz a hajnak.Már elég hosszú ideje nem dunsztoltam be egész éjszakára a fejemet,szóval... :)
Várom még a tippeket milyen pakolást lehet fent hagyni éjszakára?!:)
2013. ápr. 2. 12:55
1/2 anonim válasza:
Esetleg olívaolaj, kókuszolaj, tojás és méz.
2/2 anonim válasza:
A haj már 20-30 perc alatt magába szívja amit tud, ezek után már értelme nincs hogy rajta legyen a pakolás. A fejbőrnek pedig nagyon rossz ha nem szellőzik, az olaj pedig a hajhagymáknak árt, mert akadályozza a normális működését, és hajnövekedést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!