Sötét vörösre -> mahagóni vörös?
Figyelt kérdés
Most ilyen a hajam [link] eredetileg szilva vörös lenne, kicsit lilás, feketének is nézhető, de a fényben vörös.
Mi lenne az eredmény ha ilyet festenék rá [link]
Gondolom csak a lenövést fogná be, a végét valamilyen szinten befogná vagy egyáltalán nem és még jobban elsötétítené?
2013. ápr. 1. 17:17
1/6 anonim válasza:
nem látom a második képet, de aranyszabály, hogy sötét hajra nem kenhetsz világos festéket, mert nem fogja befogni. a sötét festéktől először meg kell szabadulni szivatással, utána kenheted rá a másik festéket. ha nagyon sötét a másik festék, akkor pedig a tövét befogja vörösre, a vége fekete lesz - idővel kopik persze meg ha sokáig ezzel fested akkor összefakul a lenövés meg a mostnai hajad, de az legalább egy év (kb 5 festés)
2/6 anonim válasza:
Mivel a vörös nem világosítja a hajat, ezért gondolom méginkább feketének fog kinézni ha ilyet ráfestesz.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem szep a mahagoni voros, foleg mikor elkezd kopni. Igenytelen kinezetu. Es hat hamar kopik a voros. Fesd be a legsotétebb barnára.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
Igen azt sajnos tudom, h a mahagóni vörös nagyon kopik... :S meg szinte mindegyik vörös (hajfesték válogatja, és nem is a legdrágább a legtartósabb...)
2013. ápr. 2. 13:58
5/6 anonim válasza:
Szia az elozo vagyok! Szerintem fontos hogy megtalad azt a hajszint amivel a legjobban erzed magad. Nemreg en is tobbszor fstettem. Szoke aztan szokesbarna , barna, fekete. Mar nagyon banom, mert azota sem olyan szep a hajam mint az eredeti. De mindenkepp azt ajanlom, hogy termeszetes szint valasz, es ami nem ter el nagyon az eredetitol. Mert egy ido utan nagyon unalmas allanoan a lenoves festegetni. Majd irj ha megvan az uj szin, kivancsi vagyok hogy milyen lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Egyenlőre nem tudom még, hogy mit csináljak. Az eredetitől már nagyon messze van a mostani hajszínem... Bár húgom is feketére festette régebben a haját, majd eldöntötte, hogy neki nem tetszik és újra barna akar lenni. Jó párszor vett barna hajfestéket, először ugye csak a lenövést fogta be, de most már teljesen barna, kb 5-6x átfestés után.
2013. ápr. 8. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!